consumed

 
Hade en förjävla fin kväll igår, rent utsagt. Jag var väldigt stressad på jobbet eftersom jag snabbt skulle vidare till gymmet sedan för att hålla ett helt pass pump själv för första gången på tre veckor och jag ville hinna köra igenom lite själv innan..
 
Jag hade en hundralapp som jag skrapat ihop från min sparbössa (de resterande 300 kronorna som låg där gick oavkortat direkt till Martin eftersom han ensamstående försörjt mig i flera veckor). Jag köpte en proteinbar på Bodypower och ringde stressad som fasen till Martin och bestämde att träffas på gymmet snarast.
 
Väl där blev jag ännu mer stressad.. jag har inte lärt mig den nya releasen tillräckligt för att kunna coacha ordentligt så jag tänkte motvilligt köra den gamla en sista gång. Men jag har letat och letat och jag kan verkligen inte hitta kitet! Gymmet var mitt sista alternativ men där var den inte heller.. som tur var hade de en skiva till övers som jag fick låna. Det var roligt men jag kände mig lite lost alltså, haha. Nåväl. Jag själv är antagligen min hårdaste kritiker.
 
När bodypumpen var avklarad tryckte jag i mig min bar och en hel skopa Assault. JÄVLAR så taggad jag var! Jag och Martin bunkrade upp sida vid sida och förberedde oss på ett pass X-fit med Maria. Jag gav inte upp en enda gång! Andra gången någonsin det händer. Jag var verkligen i min egna värld och mina små warcries frambringade skratt bakom mig men jag var så fokuserad. Vi kämpade hårt och på nedvarvningen sedan började jag faktiskt att gråta. Endorfinerna kom som ett slag i ansiktet. Jag kände mig så lycklig, stolt och fulländad. Jag känner mig så grym som orkar först en timmes pump och sedan X-fiten, utan att ge upp så mycket som en sekund. Men framför allt, och det var nog det mest överväldigande, så kände jag ingen som helst smärta i mina knän under de två timmarna jag påfrestat benen så tungt. Lyckan, lättnaden, ruset. Jag har haft så ont av att vara begränsad och även om jag inte ser mig som fullt rehabiliterad så kan jag känna att det inte är långt kvar. Helt jävla underbart.
 
Vi satte oss sedan i varsin bil för att åka hem, men eftersom jag hade mina 70 kronor kvar i fickan ville jag köpa nyaste numret av tidningen BODY. Jag har velat göra det så länge. Det var lycka! Sedan åkte jag hem och blev mött av uppdukad middag lagad av Martins pappa. Ryggbiff med kokt potatis och chilibearnaise. Martin sa till mig att innan jag grämer mig över feta såser och vin så skulle jag ha i bakhuvudet att jag antagligen förbränt runt 1500 kalorier de senaste två timmarna, så jag unnade mig. Det var så jäkla gott! Ryggbiff är ett av det absolut godaste jag vet.. Det var fantastiskt. Vi pratade och myste och hade verkligen jättetrevligt, Martin är så lik sin pappa och det är jätteroligt att höra de två prata. Jag som praktiskt taget aldrig dricker alkohol blev ganska påverkad av mina tre glas vin men kvällen blev bra ändå trots att jag inte uppskattar känslan så jättemycket. Totalkrascahde i sängen runt ett.
 
Vaknade första gången runt åtta och övervägde att ta en promenad men kände att jag skulle passa på att unna mig sovmorgon. Så jag sov en timme till innan jag gick upp och lagade gröt åt Martin och hans pappa och knäckebröd åt mig själv. Vi åt frukost och pratade en stund innan det var dags för Helmuth att påbörja sin resa hem till Spanien igen. När vi sagt hejdå föreslog jag för Martin att vi skulle gå och lägga oss igen och kolla på ett avsnitt Supernatural eller två. Så det gjorde vi tills det var dags för honom att dänga ihop lite matlåda och sedan åka till jobbet. Så nu sitter jag här och lyssnar på 5FDP, äter jordnötssmör och dricker Xtend. Jag har så mycket jag vill göra idag att jag inte kan välja! Men jag antar att det främst kommer bli en del bodypumpnötande, jag lovade att köra nya releasen från och med måndag så jag får stå fast vid det! Ikväll blir det kalas för Annie som fyllde 21 häromdagen. Jag ska upp tidigt imorgon och det är en lite större tillställning så det blir nog en alkoholfri, tidig kväll för mig. Funderar på att ta en sväng till gymmet för en timmes kardio i alla fall.. är så sugen på att träna men efter gårdagens helkroppspass plus att jag inte har haft någon vilodag den här veckan så känns det som en dålig idé. Jag måste vara rädd om knäna med!
 
Men först och främst blir det städning av huset. Skulle även behöva ta hand om världens största tvätthög men jag har ingenstans att hänga det på tork.. och alla mina träningskläder skulle behöva få sig en omgång. Ain't nobody got time for that. Nämen vi får se. Jag måste börja röra på mig i alla fall, känner på mig att det här kommer bli en grym dag! Bortsett från att jag nyss fick se min lönespecifikation för kommande lön.. gulp. Jag fattar inte vad som hände den här månaden egentligen. Vinterdäck för fyra och fem hände, möjligtvis. Nåja. Min Golf är i alla fall hämtad av skrotnisse och vinterdäcken till den är även de sålda, så för första gången på flera veckor har jag lite pengar. Som jag ska hålla helt galet jävla hårt i, eftersom nästa månad antagligen blir lika tuff. Allting löser sig. Det gör det!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback