graceless heart

Det var tydligen stormvarning igår. Märk mina ord, tyyydligen. Hos oss regnade det bara. Så där mysigt. Men någon storm märkte jag inte av, och det ska man kanske vara tacksam för.
 
Anyhow, det var hur som helst inte rätt väder för att stå ute och greja med bilen. Så allt utomhusgöra fick vänta. Istället lagade jag mat och åt lite mackor ihop med Martin, och taggade riktigt hårt inför comebacken på gymmet!
 
Vi körde en timmes combat, en timmes pump och en timme i gymmet; 4 set chins, 5 set marklyft, 4 set frivändningar och 5 minuters rullplanka. Jag hade kunnat köra mer, så taggad jag var. På pumpen hade jag dessutom bestämt mig för att utmana, så jag lastade på ordentligt alltså! I övrigt var det nog mitt bästa pass hittills, hade så jäkla roligt verkligen! Jag hade dock ätit väldigt dåligt under dagen så mitt blodsocker var i botten, var alldeles skakig och allmänt skruttig när vi åkte hem. Men så nöjd!
 
 
 
När jag kom hem fanns det ingen tid att förlora. Duschen fick vänta och direkt kastade jag mig över maten! Hade haft Martins pulsmätare på mig och enligt den hade jag förbränt 1500 kalorier under kvällen. Det är högre än min basalmetabolism och allt som allt hade jag nog fått i mig som max 800 kalorier under dagen (och förbränt runt tretusen). Så jag hade mycket att jaga ikapp! Dock var inte magen med på det så jag fick inte i mig så mycket, blev proppmätt på nolltid. Fyllde dock på lite med choklad som Martin köpt.. Samtidigt som vi kollade på Änglar och Demoner. Halvvägs genom filmen kände jag tröttheten komma krypandes men jag kände inget behov av att direkt kämpa emot..
 
 
Lax med couscous, spenat och paprika. Måste säga att jag lyckades bra med kryddningen, yey!
 
 
... använde en av dessa. Rekommenderass verkligen! Smaksatt flingsalt. Se till att de intages sparsamt, särskilt om man är en saltoman som jag.
 
 
Och chokladen. Så, jäkla, god.
 
Idag ringde väckarklockan tjugo i sju. Jag övervägde att vara med på Hannas morgonpass men smärtan i trapsen (alltså inte träningsvärk men mer som en sträckning) sa åt mig att låta bli. Att ta en vilodag dagen efter ett tungt helkroppspass är antagligen en bra idé.. Så motvilligt sov jag en timme till. När man jättegärna vill men vet att man borde låta bli, liksom.
 
 
 
 
Åt havregrynsgröt för första gången på evigheter, kollade på Arrow och gjorde mig i ordning och bilade till Munkedal för att träffa koordinatorn för bodypumpen på min anläggning. Det var så härligt! Köra bil långt, få lite omväxling, spela musik högt som in i helvete.. När jag väl hittat rätt och vi skulle gå igenom min teknik på den övning som jag failat på i licensvideon.. Gjorde jag den tre gånger. Lisa skrattade och sa att ja, jag vet inte vad jag ska säga, du har ju tagit åt dig kritiken och nu ser det ju perfekt ut så jag vet inte vad mer jag ska säga.. Härligt att åka i en timme för att göra tre frivändningar och konstatera att det ser bra ut. Haha. Jaja, det var värt bilfärden och nu är ju faktiskt licensen i hamn. Äntligen!
 
 
Efter Munkedal åkte jag till gymmet för att cykla i fyrtio minuter och göra rullplankan. Blev svettig som fasen, men det var skönt att få in ett kardiopass så där! Det är de som är svårast att hitta motivation till tycker jag. När jag ändå är på gymmet är jag allmänt ointresserad av att cykla. Men det blev gjort och det blev gjort bra, så jag är fett nöjd! Lagom vilodag, höhö.
 
Åkte sedan hem en snabbis för att käka, duscha och sedan sticka iväg snabbt igen. Jobbet gick så seeeeegt, men när förstängningen väl kom så var vi alla helt galet ninja och vi var faktiskt därifrån 40 minuter tidigare än schemalagt. Det trodde jag aldrig, faktiskt. Det spädde på mitt fantastiska humör något otroligt, top of the world deluxe.
 
När jag kom hem var jag lyckligast i världen och kramade om Martin tills jag nästan blev irriterad på mig själv. Vad har du gjort med mig, frågade jag. Jag kan ju inte få nog av den där fantastiska människan! Klänger och har mig. Jag frågade honom om han ville med ut på en åktur, eftersom farmin sagt att jag fått paket hem till Söle och jag kände mig väldigt up for att köra lite mer bil, tro det eller ej. Och till min stora förvåning ville han följa med, så vi bilade bort, elva på kvällen.
 
Det var så spännande, för jag har förhandsbokat en massa serier på CDON men utan koll på när de släpps. Så jag visste inte vilken serie som väntade mig men det var vad jag hoppades på, nya säsongen av Weeds! Som jag längtat ihjäl mig!
 
 
Nu sitter jag här i min onepiece och har planerat att skriva en att-göra-lista inför imorgon och sedan mysa en kort stund med Martin, jag kommer dö av trötthet snart. Jag är hungrig som fasen också, men jag är inte riktigt sugen på att ställa mig och fixa något heller. Men det kroppen vill ha ska kroppen få!
 
Inre frid, mat, och en god natts sömn. 
 
Jag skulle aldrig vilja påstå att mitt liv är perfekt men just nu känns det duktigt jävla nära.
 
 
Bjuder på en bild på min fina ökenråtta Ben. Vackra drömmar!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback