hard to see

 
Vi fick till typ världens grymmaste trännigspass igår! Jag har som sagt svårt att få träningsvärk, särskilt i lats och biceps (och triceps med, för den delen) men igår var jag fast besluten om att köra så hårt att jag skulle få träningsvärk dagen efter. Och det gjorde jag! Jag gjorde ungefär dubbelt så många chins än vad jag brukar, och när jag körde bicepscurls med stång så körde jag med 25 kg! Det tyngsta jag kört med tidigare är 15, är jätteglad över att jag har Martin som uppmuntrar, utmanar och hjälper mig. Ja det var verkligen skitroligt!
 
 
 
 
När klockan var strax efter tolv blev det dags för oss att bege oss eftersom Martin skulle på synundersökning. Jag satt kvar i bilen på parkeringen utanför, knaprade XL-proteinbar, nervös som ett råddjur för att lapplisa skulle komma. Efter en kvart när Martin var tillbaka frågade Martin mig om jag var sugen på thaimassage, för han ville bjuda mig på det! Bästa pojkvännen of all time alltså. Så vi knallade ner och de hade tid för oss båda. Det var så jääääkla skönt! Om ni aldrig varit på thaimassage innan kan jag verkligen rekommendera det, fast det var oljemassagen jag fick. De sliter och drar lite mer än vanlig "traditionell" massage. Men tiden går så himla långsamt och DÄR snackar vi verkligen om att leva i nuet! Ja, livet kunde inte bli bättre där och då.
 
 
När jag var färdig betalade Martin för mig (tack, tack, tack!) och sedan var det hans tur. Under den timmen passade jag på att smita upp till farmor en liten stund. Vi satt och pratade om en massa grejer och jag fick en bild på henne från när hon var liten. Hon är så fin, min farmor. Verkligen en av världens bästa.
 
 
När Martin var klar åkte vi för att handla. Jag var hungrig som sjutton och mitt humör började verkligen tryta.. Stackars älsklingen min. Efter allt han ställt upp med hela dagen så fick han ett bittert sällskap, som otåligt stod och stampade för att han inte kunde bestämma vilken typ av skinka han skulle ha.
 
När vi kom hem till ett stökigt hus som bara lämnats orört sedan kvällen innan blev det ännu svårare för mig att hålla humöret uppe. Men jag bet ihop och tänkte att jag kan i alla fall låta trevlig även om jag inte känner för det. Martin ställde sig och började bre smörgåsar och packa lite andra grejer under tiden som jag städade och packade upp. Vi tog på oss skogsutstyrsel och gick ut för att, på Martins initiativ, leta efter ett bra picknickställe! Vi började klättra upp på ett berg som ligger i skogen bakom huset, där vi var och klättrade omkring i vintras. När vi till slut kom upp, nästan hela vägen till toppen, satte vi oss ner på en sten och åt smörgåsar, drack fruktvatten (rekommenderas) och korkade till sist upp en flaska rosévin som stått sedan i somras.. Och den drack vi förstås ur våra galet lyxiga shakers!
 
 
 
 
Efter att knotten, myggen och älglössen (!) gjort allt för att försöka äta upp oss packade vi våra grejer för att vandra tillbaka. Jag hade så roligt! Och det roliga var att vi gick igenom de mest utmanande av terränger, sneddade över bergskanter, hoppade över klyftor och gled fram på dunderfuktig mossa, snubblade omkring på kottar och vadade knädjupt i mossor och gräs. Men det var först när vi kom till ett ställe där Martin sa "titta, det ser ut som en trappa, här är det ju bara att gå raka vägen ner", som jag halkade och föll. Väldigt långsamt, mot ett träd. Jag bara accepterade mitt öde och försvann bland gräs och jord. Vi skrattade lika hårt båda två.
 
 
 
Väl framme var vi båda smått slitna men ack så nöjda! Vilken dag det var! Vi struntade i allt som var och la oss tidigt i sängen för att kolla på American Dad och sedan Ice Age 4, som vi båda somnade ifrån. Jag vaknade sedan strax innan midnatt och mådde dåligt över hur jag förstört min dygnsrytm, och att huset var smutsigare/stökigare än någonsin utan att jag tagit hand om det. Men jag bestämde mig för att det var ett av de där tillfällena då man får skita i allt sånt där, och somnade om med huvudet vilandes mot min älskades bröstkorg.
 
Så imorse vaknade jag vid halv nio, utvilad men redo att klättra på väggarna. Jag ville gärna somna bredvid hjärtat mitt men bestämde mig för att gå upp och börja städa istället. Efter ungefär en timme kom Martin ut och verkade vara på väldigt bra humör. Han lagade frukostgröt under tiden jag fortsatte städa och vi åt sedan den framför en massa avsnitt AD för att sedan somna om. Jag har när det kommer till kritan inte många dagar kvar av semestern och tänker njuta för att jag kan, tänkte jag. När vi sedan vaknade satte vi igång med att rengöra hos gerbilerna. Det är en sån där sak jag vägrar göra ensam, för det är så himla tråkigt. Men vi hjälptes åt, åkte sedan och handlade mat och när vi kom hem storstädade jag huset på alla tänkbara sätt under tiden som Martin lagade mat. Potatis och korv med en massa vitlök. Jag har fått dille på vitlök. Vet inte varför.
 
Så nu sitter jag i hans säng och ska göra mig i ordning för att åka in till stan för filmkväll hos Annie! Har så mycket i skallen just nu. Vi får se hur det blir..
 
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback