muse breaks

God morgon världen! Sitter här vid datorn, med ett ben som somnat, en mage som kurrar hysteriskt och ett öppet fönster för att släppa in lite frisk luft. Så är det. Har varit vaken i ungefär en timme och tänkte komma igång fort, men kom lite på villovägar och ramlade in på andra bloggar..
 
Gårdagen var väldigt.. jag vet inte, tråkig kanske, i brist å bättre ord. Jag gick upp halv sex trots att jag sovit alldeles för lite, bara så jag kunde få en lugn morgon utan stress och med ett avsnitt Arrow till frukosten. Är nöjd med det beslutet faktiskt!
 
Vi bilade till jobbet och väl där var det lite halvkaotiskt då servern lagt av. Men som tur är var vi 4 pers som öppnade så det gjorde inget att jag spenderade halva öppningen på kontoret i telefon med Helpdesk. Resten av dagen rullade förbi i ultrarapid och jag och Martin stod och krigade i köket. Jag gillar att ha honom där, vi har en tendens att ha väldigt kul ihop. Till min stora förvåning gick det faktiskt bra också, haha.
 
Dagen rullade som sagt var på, om än långsamt. När jag hade stämplat ut satte jag mig på kontoret och ändrade lite i schemat. Martin är nämligen inne på sin chillvecka i det rullande schemat, vilket innebär att han bara skulle jobbat måndag och torsdag. Men torsdagen hade han bytt bort och eftersom det är våran dag ( vi firar 16 månader) plus att det är bodycombat, bodypump samt comeback till styrketräningen så bytte han bort det passet med. Och tog en veckas semester helt enkelt, den lilla spjuvern! Själv ville jag bli av med torsdagens stängningspass eftersom jag har pumpen som krocker med det. Efter många om och men fick jag äntligen löst det också! När vi skulle gå kom Tony och behövde hjälp med att tömma toalettpoletterna så jag fick ta 5 minuter åt att visa honom hur man gör. Sedan sprang jag för livet för att inte fastna ännu längre på det där stället. Det tog alltså två timmar innan vi åkte därifrån.. fast vi handlade också. En massa flapjacks ville jag ha, och inget annat. Haha.
 
 
Såååå himla gott är det! Perfekt mellanmål för oss som tränar hårt och behöver den där mängden kolhydrater för att orka.. Jag är Team Kolhydrater till skillnad från de flesta andra, men jag står för det, hiho.
 
Det var så skönt att komma hem! Man pustar alltid ut på söndagar efter en helhelg på Max.. särskilt när man vet att man är ledig dagen efter. Jag tog en dusch och hoppade i mina shorts och BH från Better Bodies (ÄLSKAR deras kläder verkligen). Taggade till inför morgondagen, och att få komma tillbaka till gymmet. I vanliga fall har jag varit skeptisk till att ta viloveckor, eftersom jag har en tendens att bli bekväm och tappa suget, få svårt att komma tillbaka och hitta motivationen. Men tack vare gruppträningarna har jag ändå kunnat hålla lågan vid liv och är så oerhört jäkla sugen på att åka in direkt.. Ska fråga Martin om han vill köra ett dubbelpass idag. Styrketräning på morgonen och combat samt pump på kvällen. Det hade varit helt awesome! Är så sugen på att träna bröst men det blir så jäkla långt pass om vi ska köra allt på samma gång.. Vi får se när han vaknar.
 
 
Så fram tills dess ska jag beta av min lilla lista som ligger bredvid. Kanske slänga ihop lite mjölk och kaseinpulver. Första gången jag smakade på den nyinförskaffade piña coladan blev jag asbesviken. Tyckte den smakade snuskigt, vilket jag i och för sig var mer eller mindre beredd på då jag är otroligt svårflörtad när det kommer till kosttillskott och deras smaker. Fast jag hade höga hopp om den här.. I vilket fall så provade jag att blanda den med mjölk istället, och ganska tjock (trots att jag avskyr när det är krämig konsistens på sånt) men då smakade det hundra gånger bättre. Hade tänkt föreslå till Martin att vi skulle åka in till stan och äta frukost på Backlunds, så i väntan på besked ska jag nog ta en sådan.. Let's kick it!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback