strong people

Finaste Hanna!  
 
Ville bara ge ett litet tips till alla er som är intresserade av träning eller allmänt pepp i vardagen!
 
När jag skulle börja som instruktör på gymmet fick jag teama med en annan instruktör de första gångerna. Jag fick det otroligt stora privilegiet att hamna tillsammans med en tjej vid namn Hanna Wadell, hon är min största förebild inom träning och det jag inte vet riktigt vad jag ska kalla, livscoachning? Låter pretentiöst, men ni förstår nog vad jag menar. (Vill för övrigt bara inflika att Martin alldeles nyss kom fram och bjöd mig på korv som tydligen var "så stark att det börjar brinna i anus", strax efter att han dansat loss till Mr Scruff Ninja Tuna. Jag älskar den killen. Sjukt random.)
 
Hanna, i alla fall. Hon är så himla inspirerande både i sin träning och sin positiva anda. Jag ser upp till henne på många, många sätt och är säker på att hon kommer gå långt. Hittade ovanstående citat på hennes blogg förut och det fick mig att vilja skriva det här. För jag har tänkt på det mycket det senaste, att jag har insett att i träningen tittar jag inte avundsjukt på andra. Jag tycker det är skitroligt att kolla på mina vänners bilder och även andra kvinnor som tränar och vilka resultat de får. Det är så skönt! Att kunna följa t.ex. Hanna och dela hennes glädje när hon åkte till Stockholm för att bli fotograferad som finalist till tidningen BODYs omslagstävling. Jag är så glad över att inte vara i det där stadiet där man hellre ser ner eller tittar snett på andra, av avundsjuka. Det säger mycket om mig och det är en egenskap jag är glad över.
 
I vilket fall, ta en titt in på Hannas blogg och låt er inspireras!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie Landberg säger:

Ida! Har du tid och ork till att hjälpa mig lite med min design?

Svar: Ja det ska nog gå att ordna. =)
Ida Hansson

2013-10-06 @ 00:46:31
URL: http://emelielandberg.webblogg.se
» Hemlig beundrare säger:

Jag kan säga med handen på hjärtat att du har många som inspereas av dig Ida:) en helt grym tjej med sån motivation och framåtanda som få har:) jag själv hade gett allt för att få 10% av den energin du har:) du är bara helt grym fortsätt med det du gör så kommer du snart va 1 av dom vöstbtränade tjejerna på den här världsdelen:) du är en inspiration till
Många:) // Kram

Svar: Men åh.. Tack fina du! Blir nästan lite tårögd. Tusen tack!!
Ida Hansson

2013-10-06 @ 06:04:34
» Hemlig beundrare!! säger:

Vältränade ska det stå:)

2013-10-06 @ 06:05:30
» Hanna Montana säger:

Men åh vad fint skrivet! Tack fina du! Och jag inspireras av dig med! Att bli LesMills-instruktör över lag kräver mycket vilja, hög press och tid men i slutändan är det ju värt det! Det har du ju märkt med och det är ett måste att inspireras av andra och kunna se upp till varandra för att stärkas och nå sina mål :D Vi ses ikväll! <3

Svar: Det gör det verkligen! Jag är som regel alltid astaggad att träna mer efteråt, trots att jag egentligen är helt slut. För jag får en sådan endorfinkick av det, så jäkla roligt är det verkligen. Skitkul att köra tillsammans med er också, taggade till hårt inför framtiden.. :)
Ida Hansson

2013-10-07 @ 16:18:25
URL: http://www.ahfitness.myshowroom.se
Trackback