transgenic

 
Vaknade för en timme sedan, hade somnat i Martins säng och han ville ha den för sig själv. Eftersom att jag somnade ganska tidigt ikväll var jag jättepigg när jag blev väckt och därmed återigen så där galet produktiv. That's totally my nocturnal move. Så jag städade upp och hängde tvätt men lät bli disken eftersom jag inte ville väsnas för mycket. Klockan tre på natten.
 
Jag fick en lååång sovmorgon igår. Jisses vilken ångest jag hade när jag vaknade och klockan var strax över tolv. Men å andra sidan har jag fått en rätt taskig genomsnittssömn de senaste dagarna så det var nog bra. Jag for upp ur sängen och satte mig genast framför datorn för att ta itu med alla papper som jag haft liggandes bredvid i en vecka. Skickade iväg lite mejl och sånt, tog bara en timme. Lustigt hur produktiv man kan vara med rätt motivation.
 
Vi såg på Supernatural när vi åt frukost. Det blev många avsnitt sedda, inte mycket kvar nu. Förflyttade oss sedan till sängen för att kolla på Orange is the New Black på datorn istället.
 
Och, det är så dagen sett ut, praktiskt taget. Runt sju på kvällen gick jag upp och började städa lite grann, och vi åkte in till stan för att handla lite mat och för att hämta Martins bil. Köpte även lite kakor och glass.. ibland så! När vi kom hem satte vi oss direkt framför TV:n igen, följt av serietittande ifrån sängen istället, där jag sedan somnade..
 
 
Fick kelat lite med gerbilerna under dagen med. Kärlek till dem!
 
Det är hela dagen. Sova, serier och glass. Vilodag från gymmet för första gången den här veckan för att det behövs ibland och för att imorgon jäklar! Om Martin ska med blir det antagligen bodycombat och sedan ska jag hålla pump. Funderar på att köra core i gymmet också, brukar slå ihop det med de dagar då jag kör pump och helkropp liksom. Lite tunga marklyft och några magövningar. Om knäna vill förstås, Martin råkade knäa mig (på knäna, ja) idag så de bultade en stund.. Ska nog ta det lugnt ifall det känns imorgon.
 
 
Har tjatat på Martin ett tag att jag vill se honom i backslick, så himla snyggt är det! Han sa åt mig att ta kort för det skulle ta lååång tid innan jag såg det igen.

Nä det börjr väl bli dags att dra sig. Ska nog renskriva min att-göra-lista och sedan ta min bokstavligt talat kliande hud och krypa ner i snarkofagen. Imorgon händer det grejer! Peace out!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback