troublemaker

 
Äntligen måndag! Eller? Jag står fast vid att jag gillar måndagar. Trots att min lediga period faktiskt inträffade över en helg, för en gångs skull. Men bilden var söt!
 
Igår.. gick jag inte och la mig igeen som planerat. Jag låg i sängen och kollade på Orange is the New Black fram till halv åtta på morgonen. Jag brukar praktiskt taget aldrig kunna hålla mig vaken 2 timmar om jag ser på film eller serier, så döm om min förvåning när jag låg och kollade i 4 timmar. Jag var inte trött, helt enkelt. Hade säkert somnat direkt om jag hade försökt, men måste medge att jag var så fascinerad av känslan att jag inte ville släppa den riktigt. Förr förstod jag verkligen inte hur folk kunde somna framför TV:n hela tiden, nu förstår jag inte hur man kan hålla sig vaken. Nämen egentligen hade jag ju sovit 4 timmar redan, kroppen är tyvärr inte väldigt obekant med att starta dagen efter de få timmarnas sömn.
 
Jag höll mig vaken tills det var dags för Martin att åka till jobbet. Försöker alltid hålla ett öga på honom när han jobbar öppning, för jag vet vilka enorma sömnproblem han har och ibland innebär det att han somnar runt sju på morgonen, när han ska upp en kvart senare. Då är det lätt att försova sig.
 
Sov i tre timmar till och vaknade full av energi! Har svarat på lite mejl och kollat på lite fitness motivational bilder och det är alldeles strax dags att äta frukost och se på lite mer serier. Ikväll ska vi ösa på gymmet!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback