welcome to the jungle

Först och främst så vill jag tacka för att ni läser. Blev väldigt förvånad ikväll när jag loggade in och såg att jag haft inte mindre än 70 unika besökare idag! För några veckor sedan låg genomsnittet på runt 12 om dagen. Nu är det runt 50. Galet, tack!
 
 
Det blev inte mycket "fritid" till övers för den här dagen. Jag åt middag i form av min köttfärsgratäng med minikeso samt bönsallad från Max. Jag hade egentligen ätit frukost bara två timmar tidigare men jag behövde ladda upp inför en intensiv kväll på gymmet.. Så jag åt det jag förmådde och slängde mycket mat. Det gjorde ont i hjärtat alltså.
 
Min fina älskling kom hem från jobbet tidiare än beräknat och det var så bra. Då fick vi ladda upp tillsammans och ta bara en bil in till stan.. Jag var så himla, himla taggad men lite nervös inför bodycombaten. Hade hört att man verkligen måste ha självdistans för det, jag kan ha lite svårt för det. Nåväl, det är ju kul att utmana sig och prova nya saker!
 
 
På gymmet hade jag egentligen tänkt gå igenom en lista med grejer tillsammans med Roland, men insåg att det bara skulle bli stressigt så jag tar det på onsdag istället. Så vi ägnade den första timmen åt tunga marklyft och några set mage. Mitt högerknä fick sig som sagt en kyss av Martins knä igår så det var ganska kasst igen.. Men det gjorde inte ont och störde mig inte vid marklyften så jag körde ändå, även om jag inte pressade mig själv mer än 70 kilo.. Vill arbeta mig uppåt nu! Jaja. Var ostadig men fick jäkligt bra kontakt!
 
 
 
Efter en timme var det dags. Bodycombat! Bara jag och Martin var anmälda, men vad gör väl det? Åh instruktören var så himla duktig, det var så jävla roligt faktiskt! Tror det kommer bli min nya grej framöver, köra combat innan mitt pass på måndagar. Så underbart att få hoppa omkring och låtsasslåss och bara göra utlopp för en massa energi. Stundvis hade jag praktiskt ingen aning om vad jag höll på med så jag bara sprang runt och viftade lite med armarna, haha! Nä, jag är faktiskt väldigt nöjd för en första gång. Såg cool ut emellanåt, i alla fall!
 
Sedan var det ju dags för mitt eget pass. Jag var söndertaggad, det var skitroligt! Åh utfallslåten.. trodde jag skulle ramla ihop. Den är BRUTAAAAAAL! Snygg rumpa kommer jag få innan den här releasen byts ut, det är garanterat! Skönt var att knät inte aktivt klagade, även om jag har känningar i det efteråt. Det gick bra, och jag hade lite nytt folk med också. Riktig energiboost, och jag blev för ovanlighetens skull svettig och kunde verkligen inte sluta flåsa. Helt jävla awesome!
 
 
På vägen hem pratade jag med mamma i telefon. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag beundrar henne för sin styrka.. helt otroligt. Med hela historien om min lillebror och allt som hänt, fantastisk är hon. Min fina mamma.
 
Satte mig på en stol och dog när jag kom hem. Åt lite bacon. Känner mig helt slut i varenda partikel i kroppen, längesedan jag kände så! Så kan det gå, när man bryter lite vanor. 
 
Ska mysa lite med min älskade Martin innan det är dags att sova. Kan hända att det blir lite hallonsorbet och något avsnitt av en serie.. Vill säga att jag känner mig så fruktansvärt lycklig just nu. Jag har haft underbara dagar och imorgon jobbar jag bara rutinpasset (7-14) och sedan är jag ledig igen för att jobba öppning med älsklingen i helgen. Jag har lyckats bemästra mina tvångstankar (!!), kanske inte för all framtid men för nu, och jag känner mig så fri. Mina knän tillåter mig att träna ben, om än försiktigt, jag får bara inte nog och jag bara känner att jag har verkligen ingenting att klaga på just nu (bortsett från min ekonomiska superkris, men jag tar det som det kommer).
 
Är så tacksam för allt jag har. Och med den känslan i magen säger jag godnatt till bloggen och läsare. Glöm inte bort att leva i nuet och uppskatta alla smådetaljer, för en dag kanske de inte finns där längre. 
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback