battle ready

Bara en massa bilder på mat. Mat, mat, mat. That's all there is.

Det är så skönt att helgen är över, men jag kan inte påstå att jag ser jättemycket fram emot den kommande veckan heller. Faktiskt. Det kommer vara sååå mycket att göra, på onsdag har vi årets fetaste försäljningsdag och tack gode någon övre makt så jobbar jag inte som passchef. Jag blir så lätt och fort tömd på energi sådana dagar. Jag kan ge allt fram tills rasten och resten av dagen blir jag så degig. Så var det i helgen.



Satte i mig helt sinnessjuka mängder chili con carne. Min mage är ett bottenlöst hål alltså, haha. Avslutade lunchen med en questbar (nomnomnomnom) och en cappuccino. Hade egenntligen tänkt spara på det tills passet var slut men det kändes så rätt.

Vi slog dagsrekord, den dagen. Sålde inte många tusen över det gamla rekordet men det gav ju mersmak inför den kommande veckan kan jag ju säga.. På ett sätt är det ändå kul att jobba i det höga tempot, för alla är så grymt taggade. Men man blir ju helt död inombords efter 10 timmar.

Efter jobbet släpade jag mig till bilen och åkte till Rossö för attt spendera kvällen med mina vänner. Jag kom dit ganska sent och var så trött att det gjorde ont i kroppen, kunde inte tänka på annat än min underbara säng (seriöst, jag älskar den mest av allt i hela världen, typ) och att timmarna tickade på.. All sömn jag skulle behöva för att återhämta mig och ladda upp inför rond två, på söndagen.

Det var en jättemysig kväll på Rossö, jag fick en försenad födelsedagspresent av Emma (ni får se den vid tillfälle!) och konstaterade att jag älskar mina vänner så mycket. De där som stått vid min sida i... snart 9 år. Vi har gått igenom halvår av tystnad och perioder där kvalitetstiden lyst med sin frånvaro, men ändå.. så är det som man aldrig varit isär, när man väl ses. Fantastiska är ni.



När jag kom hem var jag så hungrig att jag trodde jag skulle gå sönder. Jag är alltid hungrig. Men vi hade inte mycket till övers i varken skafferi eller kylskåp kan jag lova.. Vi visste, vid arbetsdagens slut, att vi inte hade någon mat hemma men ingen av oss kände sig manad att gå till matbutiken och slåss mot norrmän. Så vi accepterade vårt öde och där stod jag sedan helt förtvivlad, i kylskåpslampans sken med en tår i ögat och darrade på underläppen. Men.. men..

Hittade en flaska mjölkshake (proteinbombad mjölk med smak) och tog min sista skiva proteinbröd med mina två sista ostskivor och en kopp te. Kollade ett avsnitt Supernatural och la mig sedan i sängen och stendog. Något snarlikt i alla fall.

Söndagen sedan blev lite utav ett anitklimax. Vi var förberedda på en likadan försäljning som lördagen men istället blev det som en helt vanlig söndag. Awkward (high pitch voice).

Efter en killer-helg som denna var jag dödligt sugen på pizza. Det var nära att vi köpte det också men just nu, efter alla dessa veckor av vila från gym och styrketräning och nojan över att lägga på mig fett eller tappa muskelmassa, så har jag ändå blivit starkt motiverad att inte äta helt åt skogen fel saker. Istället handlade vi virke för varma mackor. Inte utlitmat middag men helt klart nyttigare än den där pizzan, och faktiskt nästan likagott också. Surdegsbröd med ost, pepperoni och oregano. Såg inte mindre än 4 avsnitt SFU och nu är fjärde säsongen avklarad också. Så jäkla bra serie. Vi har ju kollat klart på femte säsongen av SoA och tänkte innan vi fortsätter på nästa, kolla ikapp alla andra serier vi kollar på som vi halkat efter med. Och Six Feet Under också, förstås.



Igår försökte jag se Cabin in the Woods för typ femte gången. Men precis som alla andra gånger så somnade jag. Big time. Det är så roligt för jag somnar alltid när vi ser på film (men inte serier, numera) och jag kan aldrig erkänna det när Martin frågar, haha. "Ida, sover du?", "Nääääeahassånä...." Knepigt.

Jag slockande i hans säng och vaknade klockan åtta imorse, ensam och övergiven. Traskade in till mitt rum där han låg och sov så jag kröp ner bredvid i den mån man kan krypa ner utan att ha ett täcke att dra över sig. Martin var ödmjuk nog att ligga ovanpå hela täcket och drog sedan av misstag, till mig hårt som fasen när jag petade på honom så han skulle flytta på sig. När han då vände sig om kom han farandes med sin armbåge först utan att se VART den var på väg och den träffade mig rakt på käken, så hårt att tårarna bara rann på mig. Sedan vände han sig om och sov i två timmar till. Jag gick upp innan dess för jag frös för mycket. Mysig morgon!

Jag har haft humörsvängningar från helvetet idag, var glad och lycklig i ena stunden och fruktansvärt irriterad och arg i andra. Jag har städat ihjäl mig så huset är i alla fall skinande rent och allt är omhändertaget. Huset och städning har en tendens att bli min tillflyktsort så fort det uppstår kaos i huvudet. Som tur är så blir det inte kaos i huvudet när huset ska städas, längre. Och det är skönt som attan att få slippa!

V åkte in till gymmet för jag skulle köra mitt första styrketräningspass på tre jäkla veckor! Ben stod på schemat och vi öste som in i helsike alltså. 900 kalorier på knappt två timmar fick jag ut tillslut. Det var så roligt, jag fick sådan bra kontakt men aldrig var det nog! Så fruktansvärt kul. Efteråt åkte vi till Statoil för att tanka och köpa varsin kopp kaffe, och efteråt till Ica för att handla mat. Vi hade gått förbi Asian Town och Martin sa "det luktar vitlök". Då stannade jag upp och bara stirrade på honom i några sekunder innan han sa "Tittar du på mig så där för att säga att du vill ha stekt potatis med vitlök till middag?" och det sjuka var att det var exakt det jag tänkte. Vi är så synkade att vi borde flytta isär och skaffa nytt jobb.



Den halvnakne kocken. Som av någon anledning alltid tar av sig tröjan när han ska laga mat.

Det var sååå gott och jag hade kunnat visa en bild på min tallrik men jag åt så mycket att jag nästan skäms. En hel del potatis och nästan lika mycket bacon. Jag stirrade på tallriken och sa att det här kommer jag aaaaldrig få i mig. Tjugo minuter senare var min tallrik tom och jag stal potatis från Martins tallrik.

Vi kollade det senaste avsnittet av Game of Thrones. Andra avsnittet på fjärde säsongen, FYI, och er. ma. gerd. Mer än så behöver jag inte säga men daaamn..

Kvällen till ära tänkte jag börja läsa om Game ofThrones. Jag har ju alla böcker ståendes i en snygg box, oh påbörjade första boken men som vanligt så slutförde jag den inte. Men jag blir mer och mer sugen på att läsa dem så varför inte. Lägga skräcknovellerna på hyllan ett tag och slutföra den boken någon annan gång. Kanske.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback