burn



Alltså goddamn vad jag är nöjd över mitt inköp. Linnet alltså. Egentligen kände jag att fan, jag borde låta bli och se hur det ser ut med pengar framöver men åh.. Det sitter dösnyggt och jag kommer bo i det för resten av mitt liv. Typ. Bästaste. Bästa.

Jag satte i mig en Celsius innan passet och förbrände nästan 100 kalorier mer än vanligt. Så kan det gå, om man är taggad som fasen. Jag hann typ inte gå igenom koreografin alls innan vi körde men det gick ändå bättre än förra gången så jag var nöjd. Nytt linne, ny shaker och en massa ny energi. Jag var taggad och glad och började som vanligt passet med att säga äntligen måndag! För jag gillar måndagar, de innebär ofta att man äntligen är ledig efter en tung helg. Ironiskt nog.



Körde några set marklyft efter passet och dödade min rygg verkligen, så himla trött verkligen. Avslutade med att superseta hip bridge (med 15 kilos extravikt) och rygglyft. Sammanlagt sex set. Var duktigt trött efter det!



Vi åkte för att handla, runda nummer två idag. Komplettera det som saknades på Konsum. Det blev lite mer än tänkt.. som vanligt. När Martin knökat in allt i kylskåpet tog han ett steg tillbaka och beundrade det, och all mat inuti. Asnöjd över att det faktiskt såg ut som ett normalt kylskåp, om man nu brukar ha 6,5 kilo kvarg i ett sånt. Det är så skönt att det rullar på med maten för min del, att det inte är så svårt att äta bra. Bara köp hem bra grejer. End of story.



Jag tog ut datorn i köket och säkerhetskopierade min mobil en sista gång innan jag tänkte dra igång min nya. Efter att jag packat upp den insåg jag att jag saknade det nya SIM-kortet, att det antagligen ligger hemma i posten på Söle. Så jag packade ner mobilen igen. Skönt att slippa stressfixa allt med den ikväll, samt att jag hinner köpa skyddsplast till den imorgon innan jag börjar använda den. Så det gör mig faktiskt ingenting!



Jag lagade mat under tiden. Chili con carne blev det idag. Igen. Det är en av de få maträtter jag kan, eller är bra på. Martin tipsade om en jättegod tomatsås så jag köpte och använde en sådan. Och det blev så jäääkla gott! Perfektion i chili con carne-form. Jag lagade kvälls-/postworkoutmat i form av kokta ägg! Första gången i hela mitt liv som jag kokar ägg, hähä. Jag vill ha de hårdkokta så det var ingen större bedrift. Men det var så jävla gott, haha! Jag var som euforisk när jag satt och åt ägg med några klickar Kalles kaviar. Hur gott som helst. Martin plockade på sig en Marabou chokladkaka med Oreokakor i, jag smakade och det var visserligen väldigt gott men absolut något jag kan låta bli, å min kropps vägnar. När man ser resultat i spegeln och gillar det man ser blir det lättare och lättare att sköta kost och dylikt, allt eftersom tycker jag. Och det är inte helt fel!



Så nu har jag matlådor för typ en vecka framöver. Goda, dessutom. Och två ägg som blev över. Jag är mätt men har ganska ont i magen och egentligen tror jag min kropp skriker efter kalorier efter mina bravader på gymmet. Men jag har druckit en massa aminosyror och ätjit ägg så jag nöjer mig ändå. Nu tror jag faktiskt att det är dags för snarkofagen. Imorgon stundar gym och jobb. Tagga!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback