purified



Okej.

Det är så svårt att veta var jag ska börja. Jag kan väl i alla fall säga att jag mår bra nu, efter en väldigt omtumlande vecka. Jag är på väg tillbaka, i alla fall. Jag tog en vilovecka från gymmet för kroppens skull, det allra sista jag behövde var att skada mig och jag hade känningar i handled, axlar, armbåge, knäna.. Sannolikheten kändes stor. Jobbet har jag också skalat bort några timmar ifrån, bara två pass men så välbehövligt. Efter mitt lilla breakdown med Martin gick det inte ens tjugofyra timmar innan det rann över för mig och jag har nog aldrig skrikit på Martin tidigare, men nu gjorde jag det. Viftade med fingret och hade fått nog. Var förbannad. Det slutade med tårar och en omfamning som aldrig tog slut. Även om det behövde dras väldigt långt så tror jag det här bråket var välbehövligt, också. Det kom fram mycket som legat och irriterat länge, från både mitt och Martins håll, och när vi kräkts ur oss allt kändes vi som oskiljaktiga i dagar framöver.

Just nu ligger Martin på andra sidan väggen och snarkar. Jag har varit uppe sedan tio och städat lite, tagit hand om tvätt och duschat. Jag hade nämligen tänkt åka till Karlstad idag, för att hälsa på mamma (min absolut största klippa i stormen de här dagarna) i två dagar. Men även om det blir sent så vill jag inte åka förrän Martin gjort det. Dels för att jag vill ha våran mysiga frukoststund samt för att kunna städa snabbt när han har åkt. Så då passar jag på, tänkte berätta lite om de dagarna som gått och visa en massa bilder.. Bloggen har inte riktigt varit prioriterad så nu kommer allt på en och samma gång.

Vi börjar med förra helgen då vi båda var lediga både lördag och söndag som normalt folk, hähä. Vi tog tillfället i akt att åka till Uddevalla. Planen var att komma iväg vid tolv men vi var iväg runt halv tre, men det blev bra ändå!



 
Stannade på Statoil för att köpa lite proviant. Två kaffe, en celsius, en keso och 5 kanelbullar. Bullarna var Martins godis och bortsett från de tre tuggorna jag fick så åt han upp allihopa innan vi kommit fram till Uddevalla. Någon var mätt på kanelbullar ett tag framöver, kan jag ju säga!

Det var inte många timmar vi spenderade i Uddevalla eftersom allting stängde klockan 18. Tur var väl det, för jag trodde vi kulle handlat ihjäl oss annars..

 
 
Asmycket prylar till våra gerbiler, bland annat en boll att ha dem i så de kan springa omkring i huset! Vi skrattade väldigt mycket åt det i början, de såg så roliga ut. Fast de verkar tycka att det är roligt. Tänk er hur mycket deras värld plötsligt vidgas, att gå ifrån att bara vara i sin bur till att få ett helt hus att springa i.

 
En kylskåpsmagnet som jag i ironiskt syfte köpte till mig själv. För att liksom påminna mig själv om hur dumt det är..


 
 
Fem doftljus vi valde ut tillsammans.

 

 
Den lilla tavlan är en bild på min farmor när hon var väldigt liten, älskar den bilden!

Så mest handlade jag en himla massa inredningsprylar. Det är ju så förbannat roligt. Och alla dessa ljushållare jag har.. Jag räknade, jag har 36 stycken ljushållare här. Sedan så har jag ganska så många mer som ligger nerpackade i lådor på Söle. Jag älskar dem!

När vi kom hem åkte jag till Söle för attfarmin skulle ta en titt på min bil, och för att låna deras skrivare.

 
Fick prova farmins nya kaffemaskin i verkstaden. Blev smått sugen på att skaffa en sådan själv, inte omöjligt att det blir en sådan nästa månad.

 
Och fick skrivit ut lite bilder som höll mig uppe i nattliga projekt..

 

Äntligen! Dessa ramar har stått orörda i nästan två år. Så skönt att få tummen ur och faktiskt sätta in bilder i dem, är ganska nöjd.

Resten av kvällen spenderades med min fina, och våra bäbisar..


Arya och Khaleesi, haha!

 
.. och en tio dagar gammal gerbilbäbis. Så himla söt!

 
Den här lilla godingen har jag döpt till Heisenberg, struntar i om det visar sig vara en flicka sen. Vi kör vidare på TV-serietemat helt enkelt, och då är Breaking Bad den självklara referensen!

 
Och så åt jag resterna av den obligatoriska Subwaysmörgåsen som man måste köpa när man är på besök i Uddevalla. Har jag förresten nämnt att vi kollat klart på Breaking Bad nu? Så jäkla bra serie. Lämnade mig mentalt förstörd i dagar, haha. Så nu har vi börjat kolla på Sons of Anarchy istället, det har varit på min att-göra-lista länge. Och så har jag fått köpt tredje säsongen av Six Feet Under, sköna kontraster mellan de serierna.

 
Dags för idiotjobbarveckan, viktigt att ladda med rätt medel.. Provade en glutenfri flapjack, den var helt okej men nog inte att föredra. Dubbelt så dyr som de vanliga!

Veckan som kom är en enda röra, så bilderna presenteras på samma sätt..

 
Jag åkte hem till min chef för att prata ut lite grann. Hon sa att hon skulle köpa fika och att hon skulle spåra ur helt med alla godsaker. Det fick jag uppleva, haha..

 
Blev fnissig när jag såg hennes Facebooktumme i fönstret.

 
Lilla kakfatet. Hashtag eatclean och så vidare.

Jag behöövde på kvällen lite terapistund för mig själv, tände en massa ljus och tog fram en påbörjad teckning av Adelbert Steiner från Final Fantasy IX.


 
Riktigt långsam process men den ska vara perfekt när den är färdig!

 
Fixade ny skrivbordsbakrund som kom att passa min sinnesstämning mycket bra. Keep calm bitch.

 
Såg den här tavlan visas upp i ett skyltfönster på Clas Ohlson. Den var slutsåld och de skulle inte få in den igen, men de ville inte heller sälja något utav de två skyltexemplaren de hade uppe.. så jag beställde den från deras hemsida. Hundra kronor plus frakt, nöjd tjej!

Lagom till helgen var min inre storm förbi och det var dags att plocka upp bitarna, ta sig samman och hamna i rätt spår på väg tillbaka. Jag umgicks mycket med min fina Martin och vi jobbade helgen rakt igenom.

Gerbilbäbismys! Snart tre veckor gamla.



 
Så arg? Haha!

 
Och en massa, massa, massa, godis och skräp. Varje kväll. Men, så gott det var! Tamejfasen värt varenda kalori.


På lördagen var det dags för Centerfesten, som jag alltid längtar ihjäl mig till. Vi jobbade stängning i år igen och även om vi var klara strax innan tio stannade vi kvar och gjorde en massa extragrejer, bara för attt få våra timmar.

På min rast smet jag iväg och handlade lite smycken på Glitter..



 
Älskar dessa ormringar!

Redo..



Hade inte för avsikt alls att dricka lika mycket som förra året. Någonstans. Det var då jag spydde ner hela Martins bil och allt var helt dunderkaos.. Fast jag hade ju roligt då.
 
 
Kul att få känna sig lite edgy, det blir så sällan så mellan jobb och gym.

Vi åkte dit, tre timmar efter att festen börjat. Åt av buffén och använde tre av våra drinkbiljetter, en alkoholfri öl och två päroncider. Sedan bestämde vi oss för att åka till Skagerack och spela blackjack istället. Eller ja, Martin fick spela, jag får ju inte än eftersom jag fortfarande förknippas med företaget (det här är i och för sig Strömstad, bor jag kvar så kommer jag fortfarande förknippas med Cherry även om det så går 40 år). Vi spelade bort 800 spänn sammanlagt, haha. Men kul var det! Pratade med Elina som satt vid bordet den kvällen och hon berättade att de på årsfesten förra veckan fick ta emot en pokal för att Strömstad vann Superettan, alltså var bäst distrikt i hela Sverige - för förra åretAlltså när vi jobbade. Kul att veta! Jag låg ju faktiskt i topp-20-listan över croupierer med bäst vinstprocent i hela landet också, precis när jag slutade. Man ska sluta när man ligger på topp eller vad är det man säger?


Det blev i alla fall en lugn utekväll innan vi åkte hem och myste istället. Kunde gotta oss i att inte vara bakfulla dagen efter, och göra en stängning så awesome att chefen skickar sms och berömmer den dagen efter. Go us!

Igår skulle jag göra min comeback på gymmet och jag nöjde mig med ett astungt bodypumppass. Efteråt åkte vi hem till Söle på en kopp kaffe och jag fick det här försenade julkortet av min lillebror..

 
Han är så söt att jag smälter alltså.

Men, nu är det dags att äta frukost med Martin och sedan börja röra sig mot Karlstad. Ska försöka få in ett inlägg till, med lite djupare innebörd, innan jag släpper den här perioden som jag nyss varit med om..

Tack för att ni läser. Kram på er!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback