birthright



Sitter i köket och halvfryser, lyssnar på Celldweller, har satt i mig en halvsnuskig frukost, skakar om min PWO och ska alldeles strax åka in till gymmet. Vet inte riktigt vad som står på schemat än, överväger att piska benen faktiskt! Och ta ut det sista ikväll på pumpen. Ben är lättast att träna när man inte har någon som helst tidspress tycker jag. Allt annat kan man "påskynda", superseta och så vidare. Men står man där med hundra kilos knäböj är det inte rätt läge att stressa.. tycker jag. Vi får se.

Igår kväll somnade jag med musik i öronen, i Martins säng. Vaknade fyra på morgonen och gick upp för att borsta tänderna, tvätta bort sminket och klä av mig. Gjorde ett tappert försök att krypa ner i min säng istället, bredvid Martin. Det var inte det lättaste! I vanliga fall brukar han vakna när man rör vid honom men icke. Helt oberörd bredde han ut sig över hela sängen när jag knödde på honom och ändå bara fick plats med halva sidan av kroppen i sängen.Jag vaknade en timme senare av att ryggen gjorde ont, pga min taskiga sovställning så jag kröp över till andra sidan sängen. Han flyttade ena benet som vilade rakt ut mot väggen men armbågen låg kvar i nittiogradig vinkel. Så en fjärdedel av den där stackars sängen fick jag plats i. Hade så god lust att lägga mig med ryggen mot honom, ta spjärn med fötterna mot väggen och bara pressa ut honom ur sängen, haha! Nåväl, det var väl egentligen jag som började med att erövra hans säng och jag hade ju kunnat lägga mig där igen om det nu varit så illa. Men där låg han, djupt sovande, djupt oberörd och med ännu mer djupgående envishet om att ta allt täcke och stenhårt låsa fast det mellan smalbenen. Din lilla gris!
 
Halv tio vaknade jag och kände att det var dags att gå upp. Så jag har suttit i köket och pillat med smågrejer och gjort mig färdig för dagen. Ju mer jag tänker på det, desto mer osugen blir jag på att överhuvudtaget gå utanför dörren.. Men när något är tufft att göra så är det bara att göra det, resten kommer automatiskt efter det!
 
Jag väntar med stor spänning på en megabeställning från H&M, bara inredningsprylar. Martin svettades like crazy inatt så jag måste byta sängkläder, och vill så gärna byta till de nya jag har köpt men de lyser med sin frånvaro. Hm. Huset behöver dammsugas och det kanske blir en liten tripp till Nordby för att panta burkar och byta min julklapp - ett par trådlösa hörlurar - till en annan variant. Sedan var det ju kiropraktorn för Martin vid fyra och jag själv ska hålla bodypump klockan sju (tror jag? tog en titt på schemat och där är det ingenting.. skumt).. Jobbigt när allt är utspritt så där. Man måste åka fram och tillbaka sjuttioelva gånger på en dag liksom.
 
Nåväl, det är som det är. Önskar er en awesome onsdag och bjuder på den här låten som spelas flitigt hemma hos oss just nu!



It’s time to take ahold of what belongs to me
It’s time to walk away with no apologies
These voices in the mirror start quietly
And now they’re screaming back at me

Don’t back down
Holding on until my hands and mind are bleeding
This is my birthright
I’m so sick of feeling like I’m helpless
This is over tonight
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback