get back up



Jag har avsagt mig allt ansvar att sova 7 timmar inatt. Det skulle innebära snarkofagen om tio minuter.. Kommer inte hända. Om man inte försöker kan man inte misslyckas. Det är okej i det här fallet! Hähä.

Jag skulle vilja ge mig, en självbelåten och stadig klapp på axeln. För jag är riktigt nöjd över de här två senaste dagarna, vad jag har åstadkommit och hur jag mått. Jag har verkligen varit det jag eftersträvar och det är alltid en tillfredsställande känsla.



Natten till igår råkade jag somna i Martins säng med datorn i knät, efter att ha bloggat. Jag vaknade strax efter fyra och såg att Martin somnat i stolen framför datorn. Haha. Jag gick och la mig i min säng och satte klockan på nio. För här skulle det bjudas på äventyr!

När väckarklockan ringde verkligen for jag upp ur sängen. Deluxe edition. Gjorde mig i ordning och pussade å Martin innan jag lånade hans bil in till stan för att hämta min. Jag tog en sväng ut till Söle för att lämna lite grejer och städa bilen. Åkte sedan till Statoil för att köpa spolarvätska och en Celsuis för uppladdning, samt tvättade min fina pärla där!



Efter besöket på Statoil åkte jag med en ren och fräsch bil till RH Däck för att fixa däcket som pyste luft. Han hittade läckan och bytte däcket, och under tiden drack jag en skvätt bjudkaffe.



See what you did there. And I approve.



Jag bilade sedan hemåt för att hämta upp Bowies för äventyr på Nordby. Familjen på Söle hade fått tag på en dekal som jag fick, så jag satte den på dörren, haha!

Vi åkte till Nordby för att storhandla och äta lite mat innan gymmet. I vanlig ordning blev det besök på Asian Town, de har så fruktansvärt god mat där. Trodde jag skulle gråta så god chililaxen var! Men så mätt jag blev..



När klockan närmare sig sex var det dags att åka in till stan. Såg det här när jag kom tillbaka till min bil, blev lite glad av det faktiskt. Jag är så kär i min bil, så det var passande.



Ett av projekten på Nordby var att byta en av julklapparna jag fick av familjen på Söle. Jag fick ett par trådlösa hörlurar, men var inte så förtjust i modellen (sådan man fäster "runt" örat) så jag bytte till en annan variant. Motvilligt, ska tilläggas, för den kostade betydligt mer..





Men jag invigde dem och de är faktiskt väldigt bra! Själva lurarna är ganska stora, sticker typ ut 1,5 cm från örat eller nåt.. Det är lite halvfärt men överkomligt. Jag är så glad att jag har dem, i alla fall.



Klubbansvarige kom fram och gav dessa till mig. Bara så där! De fanns tydligen inte med i systemet så de skulle inte saknas. Jag har redan tre par handskar men det är ju Better Bodies och det tackar jag aldrig nej till. Tack Roland!



Bodypumpen gick bra, jag har äntligen fått en mick som fungerar. Det gör så mycket. Efter passet körde jag en massa lightweight-marklyft (typ kroppsvikt, men höga reps) innan jag kände mig helt slut och var 900 kalorier tom. Vi åkte till Ica och här jäklar skulle det handlas mat!

Jag handlade ihjä mig kändes det som, men jag var beredd på det. Köpte sjukt mycket frukt och grönt och jag hoppas jag har vett att äta upp allt innan det blir dåligt. Så skön känsla att kunna handla mat, även om det gick på närmare tolvhundra spänn och det gav mig en liiiiten buyer's remorse.. Men det finns väl värre saker att lägga pengar på.



Skönt att få fylla upp lite!



Imorse fattade jag verkligen ingenting när väckarklockan ringde, klockan nio. Jag hade praktiskt taget inte ens uppfattat att jag somnat, haha. Jag förstod inte heller varför den ringde först, eftersom jag var ledig idag också. Men hörde snart rörelse på andra sidan väggen och kom på att jag lovat att skjutsa Martin till och från jobbet eftersom hans bil stod kvar i stan.

Gjorde mig i ordning och drack kasein till frukost på jobbet, efter att Martin börjat sitt pass. Skälet till att jag inte är ett stort fan av kasein? Klumparna. Höwwa..

Passade på att ta en liten shoppingrunda 2.0, nu när tiden fanns. Och två timmar senare tog jag mig en kopp kaffe och njöt i min underbara bil innan jag nöjt, försiktigt och Celldweller-dunkande, bilade hemåt igen.



Jag tog en tur till Bodypower och handlade en ny burk Xtend (ääääntligen har min förra, enorma burk tagit slut, det var inte den godaste av dem direkt /lurad_chey_92) som smakar fantastiskt! Passade på att köpa ytterligare en kalorifri sås som jag hört ska vara den enda som är något att ha. Den var helt okej, så länge man inte tar för mycket. Den smakar väldigt starkt, nästan lite besk. Inte för söt då, det är ju bra! Samt några proteinbars. Nom nom.



Tog en sväng in på Kicks för att köpa hårfärg. Slog på stort och köpte parfym också, en sådan sak jag skjutit upp i typ ett halvår för att det är så mycket pengar och så lågt i prioritet. Stod där förnöjt med Christina Aguileras Secret Potion i handen när biträdet frågade om jag provat nya Escada. Jag luktade på den och gosh.. den påminner jättemycket om den första parfymen jag hade, Naomi Campells Paradise Passion (som inte finns längre). Efter att ha velat fram och tillbaka så blev det Escadan ändå, trots att den kostade dubbelt så mycket.. Den vann på att jag tror den sitter kvar bättre än den andra, jag upplever att doften försvinner fort. Jag har fått komplimanger från så många idag att jag känner att det var rätt val, trots allt.



Var inne på Evanette och nyttjade mitt presentkort som jag fick från farmin i födelsedagspresent. Så skönt att få köpt en ordentlig BH, eller tre. Presentkortet räckte till en men jag slog på stort och tog två till. En push-up, en superdupertunn (som ändå formar, det gillade jag) och en lite mer flashig, skitsnygg!



Gjorde även något som jag velat göra i ett år. Rensa ut halva min uppsättning trosor som inte passar längre, that is. Jag köpte 15 nya pas och kunde med gott samvete slänga alla de som tar emot att ha på sig. Så nu har jag uppdaterat min underklädeslåda till det ultimata, är så fruktansvärt nöjd! Det känns ganska viktigt att ha underkläder som är bekväma. Liksom.



När jag lagt i ordning allting låg jag förvånansvärt bra till, tidsmässigt. När fan hände det senaste? Att jag får gjort allt jag planerat (vilket alltid är väldigt tidsoptimistiskt) och ligger FÖRE tidsplanen. Helt sjukt.

Jag satte igång ett projekt jag lovat mig själv att aldrig ta mig an igen. Städa gerbilernas burar, ensam. Men jag valde att skippa det igår när vi egentligen planerat det så det var självförvållat. Men jag taggade till och bara gjorde det som skulle göras, och 1,5 timme senare var allting färdigt! Det var helt okej, trots att vattnet frusit i trädgårdsslangen och allting var lite extra omständligt i snöovädret. Men det blev så rent och fräscht hos mina bäbisar så det var det värt!



Jag kände mig smutsigast i världen, med spån och papper, snö och slask överallt. Så jag slänge in alla mina kläder i en maskin med tvätt och förberedde mig inför en grundlig dusch, men passade på att färga håret innan. Och dammsög och städade lite under tiden färgen verkade.

Lagade hakkebiffar med asmycket sallad, avokado och kalorifri BBQ-sås. Igen. Det är så gott så ni anar inte! Knark. Deluxe. Big time. Passade på att ringa banken när jag ändå satt ner, gjorde mig sedan lite extra snygg inför kvällen, för att det var en sådan dag helt enkelt. Det var dags att åka in till Nordby igen, och hämta upp min karl.



Nöjd tjej!



Smet in på Cubus för att handla lite smågrejer, det sista, jag svär. Ett gäng nya hårsnoddar, tvättpåsar till BH:ar och en helt svart sportBH som jag hört ska vara awesome. Så jag har någon att byta med när den andra blir äcklig. For sedan in till stan, Martin tog sin bil och åkte hem direkt men jag taggade ihjäl mig inför ett pass x-fit! Själva passet gick bra, inte mitt bästa men jag hade inte fått i mig så mycket energi under dagen, men mycket hade gått åt kan jag säga. Efteråt körde jag lite mer axlar och chins, mest för att få använda mina nya lurar lite grann!



När jag kom hem till mitt rena, städade, gemytliga hem och träffade min underbara pojkvän sa han att han köpt något till mig.. Glass och choklad. Ah. Jag hade tidigare idag sagt till honom att jag ätit ganska strikt och inte hafft någon ätardag på säkert 3 veckor och att det kanske var dags snart. Jag är egentligen inte jättesugen eftersom resultaten jag ser i spegeln känns mycket viktigare, men jag tror det kan vara bra för mig att avvika lite bara för att inte bli helt manisk. Tack älskling.

Så nu ska jag mysa med älskling och socker, ifall min mage tillåter, samt strunta i att sova länge. 6 timmars sömn får duga inatt, förlåt kroppen! Jag kompenserar upp med vilodag och längre sömn imorgon. Jag har bjudit hem mina fina brudar hit och vi ska äta mat och bara mysa. I helgen blir det öppningspass med min älskade Martin. Bring it on, jag är redo!



En av de där lite väl utmanande bilderna kanske.. aja. Det var i alla fall BH:n jag ville visa eftersom den är brännsnygg och fick med magen också som inte heller är så där superpjåkig längre. Komsi komsi, magmusklerna!

Jag tycker att livet känns så bra nu. Jag behövde de här dagarna, få skämma bort mig lite för de där extrapengarna jag tjänade in i december och unna mig det där lilla extra. Jag har inte suttit stilla en sekund och det behövde jag också, få känna att drivkraften finns och att jag klarar hantera det. I helgen ska jag vara noggrann med återhämtning och försöka ta det lite lugnare, i den mån det går. Det ser jag också fram emot!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Kajsa säger:

Höhö, jag har en exakt likadan bh fast svaart. Tokfin är den :))

2014-01-17 @ 03:42:30
Trackback