get ready get set let's roll



Ännu en tidig morgon. Det stundade besiktning av Martins bil som tack vare min far gick igenom helt utan anmärkningar. Skönt! Dagens kaffeintag påbörjades redan där och hej vad min kropp protesterar..

Vi åkte till Backlunds för att äta frukost och ytterligare en kopp kaffe. Magen protesterade högt annars var det mysigt.


När vi kom hem igen la vi oss i soffan och kollade ett avsnitt Breaking Bad, och när det var färdigt la vi oss i sängen och sov i några minuter. "Pax för att vara den lilla skeden!" sa Martin väldigt exalterad. Haha. När han sedan åkt tog jag tag i en punkt som stått på min att-göra-lista i säkert ett år; tömma, rensa och redigera bilderna i systemkameran. Sedan åt jag lite kvarg och taggade gymmet.


På gymmet köttade jag ben utan dess like och det var galet tungt och ännu mer intensivt. Körde så hårt att jag kände mig spyfärdig, och nöjde mig efter en timmes intensiv träning.


Så nu sitter jag på jobbet. Allt annat än fit for fight men det är ändå ett schysst pass så man ska inte klaga. Hoppas illamåendet försvinner snart bara!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback