eon

Inte helt fel att traska upp så där fånigt tidigt, faktiskt. Sitta här i mörkret och mysa. Och äta sin frukost i lugn och ro. Havregrynsgröt med keso, hallon och stevia.. nom nom nom.



När december närmade sig sitt slut var det jobb varje dag som gällde. Från och med den 26:e månaden ut. Av någon anledning hade jag två mellanpass på helgen, stort mysterium! Jag skulle egentligen varit ledig hela helgen, att jag skulle ha tagit på mig ett pass kan jag förstå men två? Jätteskumt. Men det var samma pass som Martin (misstänker att det var så jag hamnade där) så det gjorde mig inte så mycket.



Den här lappen satt uppe i flera dagar innan någon mer än Oskar skrev upp sig.. Det såg så himla roligt ut, haha. Tagga Centerfesten, årets höjdpunkt! (Som vi jobbar stängning på, i år igen, hurra!)



Lite pre-workout innan köttigaste benpasset i stan!



Vi hade under dagen (av någon anledning) skämtat om att Martin borde stå vid fritöserna i bar överkropp med bara en fluga.. Så jag köpte en till honom, haha.



Älskar formen jag fått på axlarna!



I måndags var det dunderkaos på jobbet verkligen. Supermycket att göra och så lite personal. Eftersom jag jobbade på gymmet på kvällen var jag tvungen att sticka en halvtimme efter att jag enligt schemat slutat. Det är det som är lite jobbigt med att gå som passchef, man vet aldrig när man kan komma ifrån jobbet. Vissa dagar kanske någon timme tidigare och andra dagar - ja då går du när du kan gå hem, vilket kan vara efter flera timmars övertid.

Jag åkte i alla fall motvilligt in till stan, ville inget annat än att krascha i sängen hos Martin men det kunde jag glömma. Det kändes som att jag skulle åka till Cherry och jobba, den motvilliga känslan i magen liksom. Satte i mig en PWO i bilen och lyckades tagga till, ganska hårt, bara för att komma in till en tom sal. Men det är ju så, vi måste vara på plats även om ingen är bokad. Det är faktiskt första gången det händer mig, att ett pass blir inställt. Och man märker ju hur ens tankebanor går, mitt pass är det som går bäst av alla på hela anläggningen; men det skulle jag aldrig ta personligt. "Vadå, pump är roligt och vill de gå på passet så har de ju inget val gällande instruktörer, det har liksom inte med mig att göra" har jag sagt. Men när det inte är någon bokad alls, då är man inte sen med att ta det personligt. Fy på mig!

Körde ändå en halvtimme på cykel och nästan ett helt pass bodypump ändå, fast med ansiktet mot spegeln så jag kunde se mig själv för en gångs skull och göra en teknikcheck.

När jag kom hem sedan drog jag en snabb städning av huset och njöt den lilla stund som fanns kvar av dagen innan det var dags att sova och förbereda sig inför årets sista dag och öppningspass..



Världens största gurkor, hiho..



Följt av träning, så klart! För direkt efter jobbet åkte jag hem och plockade upp Martin så vi kunde handla virke till våran nyårsmidda, och åkte sedan till gymmet. Det blev ett pass rygg och mage och mina abs var helt utpumpade när jag var klar! De tittar fram mer och mer för varje dag känns det, så jäkla roligt.




Inget höjdarpass för mig eftersom jag verkligen inte hade någon energi, men var hyfsat nöjd ändå. När vi kom hem började Martin laga mat samtidigt som jag städade. Någon fajitakryddad kyckling med fräst papaya, ananas, paprika och chili. Det blev lite för starkt eftersom vi fick improvisera med chilin men jäklar så gott det var den lilla stunden man klarade äta det, haha.



Vi kollade på två avsnitt Breaking Bad innan det blev dags för vårat lilla nyårsfirande. Vi bilade in till stan, gjorde ettt depåstopp på Statoil för att köpa kaffe, bullar och två sorters muffins (dubbel uppsättning av allt!) och parkerade sedan bilen uppe vid Valemyr för att kunna se ut över så stor del av stan som möjligt. Det var samma ställe vi var på förra året, vid tolvslaget.



Min älskade Bowies.



Dagen efter nyår var Nordby stängt vilket innebar ledighet med gott samvete. Jag vaknade upp ensam och påklädd med smink och oborstade tänder, i Martins säng runt halv sex på morgonen. Jag tog en dusch, tvättade bort sminket, borstade tänderna och tandtrådade tills det blödde innan jag kröp ner hos Martin som lagt sig i min säng när jag spontant våldgästat hans. Jag hade dagen innan bytt till rena sängkläder och Martin svettas like crazy när han sover.. Vaknade sedan upp halv ett. En ruskigt dålig start på dagen måste jag medge. Att jag råkat somna och att Martin inte väckte mig, att han sedan svettat sönder min nybäddade säng och att jag sov i typ 12 timmar. Jag var grumpy beyond all räddning, trodde jag. Samtidigt visste jag att jag inte kunde klandra honom för någonting, jag får ju skylla mig själv som somnar så där. Men Martin var den där perfekta partnern när jag blir lite så där passiv-aggressiv och snart var jag på banan igen. Vi åt frukost framför några avsnitt Weeds och efteråt gjorde jag ett ryck och tog itu med Martins bil. Bytte säkring så tutan fungerar, fyllde på spolarvätska och tvättade mattan som det spillts ut proteinshake på en gång för några veckor sedan.. Luktar ju värre än värst..
 
Så när det var avklarat och allt var rent och städat, och min säng återigen renbäddad, hade vi en riktigt slackerdag! Degade hela dagen verkligen. Lagade stekt potatis med vitlök och bacon till middag och först fick jag lite dåligt samvete för jag åt så jäkla mycket, men insåg sedan att bortsett från den måltiden hade jag bara fått i mig två mackor under dagen. Så det var okej!
 
Dagen avslutades med mys framför lite American Dad och Xtend ur min shaker som jag fick av Maria! Sex timmars sömn på det, men det kändes ändå okej. Jag fick ju sova fånigt länge dagen innan och hade ingen ansträngande dag så att.. ja. Annars går det faktiskt väldigt bra med mina sju timmars sömn varje natt, det har blivit mer en vana än något annat nu, med några undantag i slutet av december.
 
Det är så himla skönt med nytt år tycker jag! 2013 var ett ruskigt bra år men jag är beredd på ett ännu bättre, det blir ju vad man gör det till. Jag tycker att det är så överdrivet med alla nyårslöften hit och dit men kan samtidigt förstå varför folk gör så. Jag tycker också att det är ganska skönt med en nystart, det är därför jag gillar måndagar så mycket. Nu är nya almanackan uppsatt, 2014 är här och jag känner mig redo!
 
Nu stundar öppningpass följt av en kväll på gymmet med bodypump och x-fit, förhoppnningsvis följer Martin med. Det var längesedan vi körde våra killertorsdagar. Imorgon är jag ledig och till helgen skulle vi egentligen jobbat stängning men på begäran av fyra olika parter bytte vi så vi båda jobbar öppning istället. En lösning som gjorde alla nöjda och glada, helt jäkla awesome.

Dags att sminka sig fort som satan och sedan bila till jobbet med ett nyfunnet band högt spelandes, Celldweller heter de. Rekommenderas!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback