corner



Oroväckande tjocka och mörka moln indeed. Typ fem minuter efter att jag avslutat tidigare inlägg kom regn och åska. En del av mig ville bli frustrerad över att det faktiskt blivit utlovat och att jag räknat med fint väder hela dagen, men en annan del av mig var ändå tacksam över de timmar jag fick i solen och tänkte att jag hade säkert bara blivit alldeles bränd om jag legat kvar längre ändå.



Lagade fisk och kollade två avsnitt av House of Cards som uppladdning inför kvällens träning!

Mötte upp Martin på gymmet efter att han slutat jobbet och jag städat ordentligt hemma. Jag fick till ett så jävla bra benpass och var helt död efteråt. Tog lite bilder innan jag svepte min dubbla proteinshake och väntade på att Martin skulle bli klar.

 
Kolla! Delningarna på benmusklerna tittar fram liiiiitelitelitegrann..! Jag tycker att det är så snyggt med väldefinierade benmuskler, och det känns som att min resa kan börja. De flesta brukar ju bulka och sedan deffa, alltså äta mycket för att bygga muskler en period, och sedan dieta för att få bort fettet så musklerna kan träda fram. Men jag söker mer efter en hållbar livsstil (även om jag gärna provar bulk-deff-strategin något år) så jag försöker bygga muskler samtidigt som jag tappar fettprocent. Det är ganska svårt och inte optimalt för varken muskeltillväxten eller fettförminskningen men jag tycker att jag gör framsteg så jag är nöjd. Så roligt.

Kvällen ägnade vi åt att kolla på American Dad (snart igenom hälften av alla de dvd:erna jag köpte, gulp) och sedan påbörjade vi lite legobygge av en sats jag köpte för några veckor sedan. Barnsligt roligt faktiskt.







Men vi blev bara klara med en tredjedel ungefär, eftersom jag blev så himla trött.. På tal om trött, kolla in de här sköna lirarna.



Bäbisar. Haha.

På lördagen hade jag inte räknat med något bra väder eftersom det skulle bli väldigt molnigt, men efter att ha skjutsat Martin till jobbet klockan elva tog jag en spontantur till Färingen igen.



Glad tjej fick sola 5 timmar till den här helgen!

En riktigt varm och mysig dag på klipporna vid Färingen. Fast, jag solar och badar ju naken när de tillfällena ges.. och rätt som det var kom en tysk barnfamilj paddlandes förbi typ 4 meter bort, haha. Annars var det en mysig dag, färg fick jag också!



På väg hem efter många timmar i solen och det varma vattnet..



Och min mage hade bestämt sig för att klämma fram lite linjer också, dagen till ära.

Resten av dagen hade jag stora planer för men vet ni vad? Jag somnade istället. Det var skönt. Sådana saker sådana dagar är till för.

Tro det eller ej men jag har inte mått så bra de senaste dagarna. Stundvis kan jag vara glad och njuta av livet men för det mesta känner jag mig superstressad, och tusen gånger tröttare än det. Jag hoppas och tror att det är för att det är juli. Visst jobbar jag inte mer timmar än vanligt men vi har så jäkla mycket att göra på jobbet. Vi säljer en tredjedel så mycket mer än vi gjorde förra året. Vissa dagar har det varit närmare 30 grader varmt inne i köket och springandet är ändlöst. Jag känner mig alltid så äcklig efter ett arbetspass för jag är alldeles klibbig över hela kroppen. När jag mår dåligt börjar som välkänt är, tvångstankarna att ta över och allt blir ännu jobbigare. Mitt korttidssminne har blivit jättedåligt, jag är disträ och virrig och inte alls så strukturerad som jag brukar vara. Det tar mycket på mig, jag tror Martin känner likadant och mellan oss har det också varit jobbig stämning till och från det senaste. Den ena tröttare än den andra.

Igår var jag tvungen att ladda ur så jag la mig i sängen, lyssnade på deppigaste spellistan jag har och bara grät. Försökte att inte tänka utan bara släppa taget om känslan av att livet rinner mig ur händerna just nu. Jag är förmögen av att njuta varje ögonblick och få varje dag att räknas, men allt var för överväldigande. Martin är inte jättelätt att prata med eftersom vi är så fruktansvärt olika, jag känner mig alltid förlägen och skamsen när jag är ledsen men ibland måste jag. Igår hade jag lust att bara kräkas ur mig alla saker jag tänkt på, alla småsaker som stör mig. Men när allt kommer till kritan så vet jag att jag inte mår dåligt på grund av saker som han gör eller inte gör. Det handlar om mig. Att jag är trött. Att jobba i juli sugit musten, energin och lite livsglädje ur mig.

Men efter att ha pratat länge och Martin lugnat ner mig kunde jag skaka av mig det. Vi öppnade en flaska vin och satte oss i soffan och pratade om allt och ingenting. Lördagskvällen till ära.

Att vara ledig och inte ha några planer kan vara ett av det mest stressande som finns för mig. Men man kan sätta livet i perspektiv och inse att man kanske inte alls har så stora bekymmer som man tror att man har. Man ska inte försumma sina känslor elelr problem bara för att andra har det värre men ibland måste man kunna säga fuck it och köra på. Vara ganska awesome ändå.



Nu ska det här pyjamasmonstret njuta av det mysiga vädret, åskan, regnet och den öppna altandörren, lyssna på Blue Stahli och laga falukorv med makaroner. Servera med sinnessjukt mycket ketchup och grillkrydda. Har längtat i en vecka.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback