fantasy



Åh jag har haft en sådan underbar dag!(!!) som jag längtat efter att få dra iväg en hel dag och bara vara och njuta. Vi var vid Färingen i fem och en halv timme och även om jag sov den sista tiden och fortfarande känner mig seg som attan så är jag uppladdad med så mycket energi.


Jag blev biten av en insekt, ser ni svullnaden eller? Haha! För övrigt så var det förvånansvärt lite insekter där, trodde det skulle vara mängder.


Underbart sällskap..


... Och en jäkla massa sol! Jag hade soleksem förr, hade väldigt ont utav att vara ute i solen även korta stunder. Dessutom har jag anlag för att bli mer röd än brun men nu tål jag solen och det är så underbart. Jag fick en tjusig solbränna efter bikiniunderdelen trots att jag tog av mig den efter halva tiden. Jag är en riktig nakenfis när det kommer till sol och bad, älskar det. Plus att jag gärna slipper de där inte fullt så snygga brännorna man lätt drar på sig.


Dessutom grillade vi korv med havre/dinkelbröd. Så mysigt så jag tror jag dör!

Klockan sex åkte vi in mot gymmet och jag brände av ett pass bodypump men inget mer. Inte idag när kroppen var så nere i varv.

Nu har jag packat upp, städat och duschat. Väntar på att Martin ska bli färdig så vi kan kolla på nya avsnittet av The Strain (äntligen!) och det blir nog sängen hyfsat tidigt ikväll, jag måste ta mig ur den här perioden av alltför dålig sömn. Jag har för övrigt, på något jäkla vänster, fått pli på magen! I ungefär en veckas tid har den varit smärtfri och balanserad, vet ni hur lycklig det gör mig? Efter att ha haft konstanta besvär i typ ett halvår så känner jag mig så befriad.. Jag har ingen aning om vad jag gör annorlunda men jag hoppas verkligen att det håller i sig!

Nu ska jag dra igång en backup på min dator och låta resten av kvällen fortskrida chillidill och tagga jobb imorgon. Big time.


Find what makes you happy and put it on repeat! 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback