fight back



Var ute och hängde mina nytvättade sängkläder efter en traumatisk natt.. Egentligen hade jag lovat mig själv att stanna inne hel dagen, unna mig en heldag framför TV:n. Men det gick ju så där. Det var ju så himla skönt väder ute så jag tänkte att jag kan ju ta med mig datorn ut och blogga i alla fall. Det funkar ju lika bra.

I måndags vaknade jag tio över fem på morgonen och var så himla ttaggad inför den nya veckan att jag faktiskt gick upp och påbörjade dagen. Hann ta det väldigt lugnt och såg två avsnitt House of Cards innan jag åkte till jobbet. Väldigt full av positiv energi!

Min balsamin växer så det knakar. Jag och farmor odlade sådana när jag var liten, så jag blev väldigt glad när jag fick en liten planta av henne för några veckor sedan.




För första gången på två veckor skulle jag få träna igen! Tanken fick mig att sväva på rosa moln hela dagen.. Kände mig väldigt in the mood i mina Freddykläder.



Det stundade jobb tisdag och onsdag. Egentligen skulle jag stängt alla tre dagarna men gick öppning istället, av olika anledningar. Det börjar verkligen dra igång på jobbet nu, med försäljningen. Högt tempo varje dag, ganska roligt men man har en tendens att vara helt slut efter juli månad.

Igår var jag så trött när jag kom till jobbet, kände mig framåt dagen hängig och orklös, nästan lite febrig. Men dagen gick fort, jag fick sluta runt fyra istället för fem, hann gå några äranden och äta lite riskakor med jordnötssmör och sedan mådde jag mycket bättre. Åkte in till gymmet för att piska benen innan det var dags för bodypump, och dessutom skulle min finaste Ellen vara med!




Passet gick så himla bra, jag hade jättemånga deltagare och var helt galet taggad. Det var så himla kul att Ellen var med också! Jag blir alltid lite extra taggad när mina kompisar är med.. Och jag beundrar modet hos de som sällan går eller kanske aldrig ens gått på pump tidigare, och sedan hänger med på mitt pass. Jätteroligt!

Efter passet däremot fick jag så oerhört ont i halsen. Blev trött och hängig igen men trodde att det hade med mat att göra, att jag inte ätit på länge. Ellen och jag satt och pratade i min bil i en halvtimme innan vi skiljdes åt för den här gången (och ses igen imorgon, längtar!) och under tiden jag bilade hem mådde jag sämre, och sämre..

När jag kom innanför dörren bara släppte jag allt där jag stod. Tog en dusch och totalkraschade sedan i sängen. Jag svettades men frös samtidigt och mådde så himla dåligt. När Martin sedan kom hem runt tolv vaknade jag till i den mån jag kunde, jag orkade inte prata, hela sängen var pisseblöt för jag svettades så mycket, mina ögonlock hade klibbat igen och det kändes som jag hade taggtråd i halsen. Martin la en hand på min panna, viskade "jävlar.." och for sedan ut i köket, kom tillbaka med ett glas iskallt vatten, en handduk med isbitar att lägga på min panna och en fuktig handduk att badda bort svetten med. All respons jag kunde ge var tårar, jag var så glad och tacksam att han tog hand om mig, men jag hade verkligen ingen möjlighet att säga det. Jag hade efter träningen fått skyhög feber, förhoppningsvis var det den här treveckorsförkylningen som tillsist bröt ut. 



När jag mådde lite bättre någon timme efter Martins behandling var han bussig nog att ta kort på mig och skratta lite åt mig.. Haha.

Klockan elva i förmiddags vaknade jag av att Martin kom in och la sig hos mig. Jag mådde betydligt bättre, febern var borta men jag kände mig uttorkad, seg och yr med ont i halsen. Men så tacksam över att må bättre igen.

Energin var i alla fall tillbaka idag så efter att ha vaknat till liv två timmar senare, bilade vi in till stan för att äta frukost på Backlunds. Mhm mhm mmm.




Nu är klockan fyra och jag har inte uträttat någonting men det känns helt okej. Jag tänkte jag skulle städa undan gårdagens kaos i huset men sedan är det soffläge resten av dagen som gäller. Lite sol har jag ju fått dessutom.



Hoppas kunna kurera mig under kvällen och natten så jag känner mig fit for fight imorgon. Är så trött på att vara sjuk och jag hoppas att det här var det sista nu.. Det värsta gick ju över oerhört snabbt så, fingers crossed!

Avslutar med den här übersöta bilden och vill med den önska er en fortsatt bra dag, för det ska jag ha!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback