get lucky

Gårdagen var lite halvtung. Jag hade så ont i armarna och jobba var ett av det sista jag ville göra. Mindre motiverad blev jag av att det faktiskt var ett pass jag tagit som jag inte ville ha. Tack och lov gick det hyfsat snabbt och när jag väl kom hem sedan fanns det inte så mycket tid till övers innan det började närma sig läggdags.. Men jag har i alla fall fått tid hos kiropraktor på onsdag så jag hoppas att bekymren med axlar, armbåar och skulderblad och allt som är, kan få sig en förklaring och lösning snarast!



Åt faktiskt Maxmat igår, för första gången på säkert två månader, om inte mer. Det var inte alls så gott som jag trodde att det skulle vara, så det kändes smått onödigt.. Men en gång är ingen gång, eller hur? Ber om ursäkt för att jag bombar så med bilder på min mage men jag tycker det är så roligt!..

Imorse väckte Martin mig halv sju, för att äta frukost innan han skulle jobba. Var riktigt förvånad över att han faktiskt gick upp så tidigt men ibland så, tydligen.. Vi kollade på sista avsnittet Weeds på sjunde säsongen. Får vänta tills 15:e maj på nästa säsong!

När han åkt städade jag lite och tog sedan en ordentlig dusch. Sneglade på klockan och insåg att vafasen.. Lite mer sömn kunde jag få innan jag behövde åka. Jag var så trött att det gjorde ont i kroppen, och fick nyduschad krypa ner i en mjuk, varm säng och stensomna på direkten. Satte alarm på 40 minuter och njöööt.

När jag gick upp hade jag helt laddat om med energi. Skuttade omkring med eld i baken och öste 5FDP under tiden som jag gjorde mig i ordning. Hade på mig mina nya BB-mjukisar också, de kom häromdagen, hämtade dem igår. Jag råkade beställa storlek M men insåg i efterhand att jag behövde S. Så jag skickade mejl till dem och frågade om det var möjligt att byta. Fick efter någon dag bekräftelse på att ordern skickats och minuterna efter får jag svar från kundtjänst att de sprungit ut i sista sekund, letat upp mitt paket och bytt storlek. Bra jobbat, fitnessbutiken.se!









Och en Celsius får man ha också.

Bilade hem till Söle och var på plats exakt 10:00. Ida Hansson var i tid, hör och häpna. Jag hade hela veckan tjatat på min chef om att jag ville jobba öppning i helgen. Verkligen übertjatat. Martin går öppning och jag ville jobba med honom eftersom vi jobbar väldigt mycket överlappande skift.. In i det absolut sista försökte jag få de passen men utan resultat. Så jag insåg mitt öde och accepterade en ledig helg, planerade in en tripp till Uddevalla med familjen. Så ringde chefen igårkväll och frågade om jag ville jobba öppning, trots allt, eftersom en av de andra assistenterna blivit sjuk. Jag hade en galen beslutsångest. Jag ville ju jättegärna jobba, men nu hade jag ju andra planer plus att det skulle innebära jobb tio dagar i rad för mig.. Så jag tackade ja till söndag men var ledig idag.

Kort sagt så var vi i Uddevalla idag!





Lillasyster spanar in min bil. Maw.

Vi hade en jättemysig dag! Tog en sväng till Torp och Lekia och IKEA.. Jag handlade två solglasögon, lite värmeljus från IKEA, gerbilmat, lite prydnadsgrejer, spelet Mastermind (äntligen hittade jag - läs: Angelika - det, så nu ska jag utmana Martin) och framför allt så fick jag köpt en hylla i form av ett enormt kakfat.. Vi såg det på Chilli för ett tag sedan och Martin sa att det hade varit najs att förvara alla kosttillskott på den. Så jag köpte den faktiskt!



Bilder på resten kanske dyker upp så småningom. Farmin har erbjudit sig att köra hit min absoluta favoritmöbel från Söle, en vit byrå jag köpte på loppis för 150 spänn och sedan ägnade en sommar åt att rusta upp och den är jääättefin! När den kommit och jag ställt dit lite prylar får ni se vad jag köpte i Uddevalla idag.

Jag var så trött att jag satt och sov med öppen mun praktiskt taget hela vägen hem, haha.. Det var jättemysigt att få umgås med familjen en hel dag så, ångrar inte en sekund att jag valde bort det där öppningspasset. Det har jag ju ingen anledning till, för imorgon kommer jag gå öppning med Martin i alla fall. Söndag, bästa dagen att öppna på tycker jag.



Eftersom vi ställer om till sommartid inatt så tänkte jag att istället för att beröva mig en timmes sömn så ställer jag fram klockan på kvällen, och får en timmes mindre fritid istället. Vilket gjorde att jag gick helt miste om att Earth Hour började för en halvtimme sedan.. Martin sitter och spelar och jag har lite andra saker att ta hand om innan det är dags att sova, men tror jag ska försöka ta vara på den sista halvtimmen i alla fall.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback