heavy



Jag skrev på instagram förut att jag tror jag stressat hjärnan ur mig idag alltså.. Vi hade en väldigt mysig morgon med uppdukat frukostbord och SoA. När Martin åkt (40 minuter senare än tänkt) började jag att städa och sätta igång med matlagningen. Jag myste verkligen! Vårsolen var på besök och jag öppnade dörren ut mot altanen, njöt av vårdoften också. Skuttade omkring, nyduschad, i min gråa nya tröja och lyssnade på Celldweller. Grejen är den att jag verkligen älskar det. Att fixa och greja hemma! Jag planerar ofta vad jag ska göra när, in i minsta detalj men jag är inte lika bra på att följa planeringen. Jag hittar alltid en massa mer saker att göra under tiden jag håller på, halkar in på sidospår liksom. Idag hade jag ju egentligen tänkt att träna innan jobbet men insåg att jag egentligen inte hade något kvar att träna.. Möjligtvis axlar men de känns inte helt okej eftersom det stramar över skulderbladen när jag typ lägger handen på ryggen. Det händer mig när jag tränar bröst men höga repetitioner bänkpress t.ex.. Axlarna säger aj då. Så istället tänkte jag att jag kunde greja.

Hela tiden tänker jag "äh, jag gör bara det här också.." och ibland innebär det timslånga projekt. Idag blev det allt ifrån att byta sängkläder till att tvätta till att byta alla sopor i huset till att skrubba bort fläckar på golvet. När jag egentligen bara tänkt dammsuga. Stressigt blev det till slut och även jag åkte 40 minuter senare än planerat. (Får jag skylla på Martin? Jag skyller på Martin.) Jag konkade på stora lunchväskan, stressade som fasen men kunde ändå med att njuta av det vackra vädret. Den öppna skinnjackan, solglasögonen och de avdammade conversen.

När jag satte mig i bilen såg jag att bensinmätaren var i botten. Mätarnålen hoppar faktiskt mycket upp och ner men fy så nervös jag var att jag inte skulle kunna ta mig till jobbet.. Väl där var jag så osäker på om jag ens kunde ta mig till bensinstationen 300 meter bort och hade dessutom bara 6 minuter på mig, så jag fick ställa mig på kundparkeringen eftersom den var närmast. Men det var ju lördag och väldigt mycket folk, så den enda parkeringen var en jag hittade i ett hörn där utfarten var. Det gjorde mig duktigt nervös alltså, för jag har sett hur folk kör där. Väldigt utsatt helt enkelt, men jag hade varken tid eller bensin till övers dör att göra något åt det.

Jag hann i alla fall stämpla in i tid. Och även om jag hade väldigt roligt på jobbet så gjorde sig magen snart påmind och gjorde så satans ont. På rasten tog jag halva tiden åt att tanka och flytta bilen, som för övrigt klarat sig oskadd. Även om det tog halva rasten så var det skönt att ställa allt till rätta igen.

Mot kvällen blev magen helt jäkla outhärdlig så jag gick till apoteket för att köpa omeprazol.. Går det inte över nu så måste det ju vara magsår. Annars hade vi en bra stängning och jag var hemma runt halv elva.. Har duschat och kraschat i soffan under en filt, känner mig helt färdig. Det var längesedan jag jobbade helgstänging!

Imorgon skulle Martin egentligen åkt till Stockholm på utbildning. Men det hade blivit något fel med anmälan så det blev inte så.. En del av mig blev glad över att vi istället får 3 lediga dagar ihop men samtidigt tror jag han blev lite besviken över att inte få komma iväg.. Jag får väl ta hand om honom lite extra.

Nä, nu ska jag borsta tänderna, skriva en liten lista och sedan gå och lägga mig. Känner att jag egentligen kanske borde ta upp KBT igen, men fokusera mer på stressen än något annat. Den senaste tiden har jag haft orken att prestera och göra mycket hela tiden, men jag kommer inte kunna hålla det här tempot för alltid och då kommer nog ångesten komma krypandes igen.. Hoppas jag kan lära mig handskas med det.

Imorgon stundar stängning igen och jag har sinnet öppet för vad som ska hända innan, vi får se vad jag känner för. Sedan är det äntligen måndag!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback