it makes no difference who we are



Är ganska så nyligen hemkommen efter dagens bravader och har mer eller mindre just landat. Huset är städat, sängkläderna bytta, den där själsdjuprengörande duschen är tagen och slackermode is on.

De senaste dagarna har jag jobbat öppning och tränat, bara gruppträningar. Fast i onsdags slängde jag in lite marklyft innan bodypumpen och lyckades faktiskt maxa på 80 kilo. Det finns så mycket mer kapacitet där, vill bara att jag ska kunna behärska den där jäkla övningen och snart vill jag komma över åtminstone 100 kilo! Jag har inget tålamod, haha. Men roligt att det händer något i alla fall.



Har varit asduktig med att stämpla in i tid de senaste dagarna.. Lär ju inte hända imorgon kan jag ju säga. Jag ska försöka sova så snart som möjligt och då är det sju timmars sömn som gäller. Jag är schemalagd från halv åtta och Martin från hel, men jag fixar att göra kontoret på en kvart så det gör inget om vi kommer dit någonstans mittemella, lite innan i tid till att han börjar. Tycker jag.



Fuckload av selfies blir det nu för tiden. Körde på fläta för första gången på typ två år, häromdagen.. Inte min grej, haha.



Och här är min nya, dösnygga jacka! (Och min mössa. Älskar den.)

Idag var min lediga dag den här veckan och jag trodde jag skulle dö av glädje igår kväll när jag inte var tvungen att sova klockan elva. Eller tolv. Jag somnade runt två och vaknade faktiskt av mig själv strax efter nio. Så himla skönt! Myste med Martin en sväng innan min iver drog upp mig ur sängen och kickstartade dagen på bästa tänkbara sätt; med god frukost, SoA och Martin. Jag gjorde mig snabbt i ordning och redo för dagen utflykt till Göteborg!



Jag skulle nämligen på kvartalsutbildning i bodypump, på SATS Kompassen i Göteborg. Innan tog vi en sväng till Nordby (för att köpa rosttbiff, apelsinjuice och keso, morgondagens lunch blir slapp men den är kirrad!) och sedan till gymmet för att jag kom på att det var sista dagen att fylla i lönerapporten. Sedan bar det av mot Göteborg med måååånga depåstopp.. Vi stannade på Statoil för att köpa kaffe och mat, på Torp i Uddevalla för att köpa gerbilmat (som inte finns på något närmare ställe, inte den sorten våra gerbiler gillar i alla fall och de äter oss snart ur huset tror jag), i Ljungskile för mer kaffe och smörgås, på vägen hem i Ljungskile igen för att köpa Ben & Jerry's frozen yoghurt (som inte heller finns på närmare ställe) och sist Burger King för att jag fick kraftiga cravings efter deras kycklingburgare. Och kaffe. Kände att jag kunde haft en liiiite bättre framförhållning med maten idag. Det hade blivit ganska så mycket billigare. Men är dett utflykt så är det, och jag fick väl skämma bort Martin som var så snäll och följde med enbart som sällskap.



Fick provat Reztart för fförsta gången någonsin, den var väldigt kvalitativ men jag är inget stort fan av jordgubbssmak.



Anyway, själva utbildningen gick bra och jag älskar det nya passet! Tror jag ska erätta det jag kör på nu hyfsat snart för det här är så mycket bättre. Tycker inte alls om nuvarande. Hade jättekul och känner att jag fått ny energi och merr inspiration att vara en bättre instruktör. Han som instruerade oss fick mig attt inse att jag verkligen fastnat i gamla rutiner och det ska ändras på. Hoppas jag kan köra igång snart!

Är så himla trött men samtidigt oerhört taggad inför morgondagen. Öppning med älskling, och sedan vill jag till gymmet och ösa! Den här veckan har styrketräningen lyst med sin frånvaro och det har blivit en massa gruppträningar istället. I början gav det mig lite ångest men jag inser att det kan vara bra att variera, och den här veckan är egentligen det perfekta tillfället. Med tanke på att jag har 6 pass på Max och två pass på gymmet så har jag en tajt tidsplan och bara möjlighet att träna när det är som allra mest folk i gymmet. Till helgen blir det dock två styrketräningspass för att avrunda veckan - ben imorgon och överkropp på söndag - innan jag ska försöka återgå till gamla rutiner och köra mer styrka, på tider då man inte behöver armbåga sig fram till skivstängerna liksom.

Nu ska jag försöka sova, taggad som fasen. Jag har ökat min kaffekonsumtion med tusen procent de senaste dagarna känns det som. Med ny kaffemaskin på jobbet - en sådan som de har på Starbucks - har jag kaffe mer lättillgängligt än någonsin. Jag trodde min mage skulle haverera helt men den har faktiskt reagerat helt tvärtom. I veckor har jag haft konstant ont i magen; det spelar ingen roll om jag är hungrig eller mätt eller vad jag äter eller inte äter. Jag har funderat på om jag varit glutenallergiker eller laktosintolerant men inte sett några som helst samband. Sedan trodde jag att jag var överkänslig mot koffein, men det stämde inte heller, så jag misstänkte att jag faktiskt fått magsår och tänkte ringa vårdcentralen för att kolla uppp det. Men sedan tre dagar tillbaka, under vilka jag faktiskt fått i mig oerhörda mängder koffein - har min mage varit helt fri från besvär. Jag tror inte att det är tackvare koffeinet men det lär nog inte vara det som har varit boven i dramat i alla fall. Vi får se.

Bjuder på en bild som fick mig att skratta högt, det här är så mycket jag i ett nötskal. Särskilt när jag jobbar öppningar. Som imorgon. Sov gott!
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback