let the storm rage on



Fy fan som jag längtat. Dusch, Better Bodies-mjukisbyxor, ensamhet och tystnad. Eller ja, lite vacker filmmusik i bakgrunden på sin höjd.

Jag stämplade ikväll ut efter en 52-timmarsvecka och sista dagen - idag that is - med urinvägsinfektion. Med vetskapen om att imorgon är det jobb klockan tio igen. Det var en tung start på dagen, och även om det blev lättare under dagen med jobb i fokus så var det en väldigt jobbig dag. Det känns allt annat än lockande att behöva gå upp tidigt för att jobba imorgon också, men efter det är jag ledig i två dagar. Hang. In. There.



Igår efter jobbet blev det inget gym utan det bar av raka vägen hem för att förbereda lite lunchlådor, dricka dagens fjärde kaffe (det blir mycket av det nu med nya kaffemaskinen) och sedan mysa med onepiece, Bowies, glass och frozen yoghurt framför Frozen. Underbar film, älskar att Disney gjort en väldigt musikalisk film, det är ju det de gör bäst.



Somnade hyfsat tidigt men var ändå ganska sliten när jag vaknade imorse. Jag blir det den här veckan, när jag jobbar som en dåre. Och med urinvägsinfektionen.. Förvarnade alla i min omgivning om att idag är jag på jävligt dåligt humör, men det humöret försvann sakta men säkert sedan.



Köpte en massa Questbars som jag inte provat tidigare. Perfekt mellanmål under långa arbetsdagar, med en kopp kaffe förstås.



När vi kom hem städade jag snabbt, diskade och tog hand om tvätt och sedan sa jag åt min älskade att jag behövde vara ifred en stund. Har tänt en massa ljus och lyssnar på musik från Frozen. Tänkte ta hand om lite smågrejer på datorn, förbereda nya bodypumpreleasen och skicka iväg lite mejl innan jag faktiskt överväger att spela lite Spyro för första gången på länge. Känner att det passar min sinnesstämning just nu.

Imorgon blir det jobb klockan tio, men jag jobbar bara till halv fyra för sedan ska vi ha personalmöte. Och efter det är det bodypump och sedan är jag ledig i några dagar.. Det ska nog jag och min urinvägsinfektion fixa.

Den här låten knarkar jag just nu! Inte bara är låten hårresande vacker, visuellt är det en av de finaste animationerna jag sett.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback