ride into this world

Är alldeles slut efter den här dagen.. Väl på jobbet bara rann tiden iväg och stressen var ofrånkomlig. Hade två störtsköna elektiker (eller kyltekniker) på plats hos oss hela morgonen och de var varandras raka motsatser men jäklar vilken skön duo! Allting gick åt skogen och de fick vänta i säkert 1,5 timme eftersom jag inte fick tag på driftteknikern som skulle stänga av vårat brandlarm i köket, så de kunde jobba. Men de var så trevliga och glada och det gjorde dem ingenting alls. Satt med mig på de sista minuterna av min rast och vi skrattade väldigt mycket. Helt rätt folk på rätt plats! Fram mot middagstid blev dagen ännu mer stressig och jag är säker på att jag inte var den enda av oss som bara ville dra ner jalusiet och andas i några sekunder.. Är ändå glad över att jag fick gå öppning istället för stängning och att jag framför allt öppnade med Bowies. Mitt hjärta.

Trots att jag fick göra om alla mina planer för dagen och helt kasta om tidsplanen så hade jag mycket att se fram emot när vi slutat jobbet. Martin och jag gick iväg för att handla lite, köpte varsin macka på Subway och sedan varsitt flak med dricka - för min del blev det Celsius! Har bara en burk kvar sedan förra flaket och bestämde mig för att ladda upp igen. Någon träning blev det inte idag, eftersom jag försöker ta två eller åtminstonde en, vilodag på en vecka (torsdag och kanske söndag känns rätt så optimalt)och jag har sådan träningsvärk i traps och lats att det är svårt att överhuvudtaget röra armarna. Så himla skönt!



När vi sedan burit ihjäl oss (I'd rather carry 17 grocery bags or die tryin' before making two trips) och kommit hem kunde jag kasta mig över dagens post.. Det hade varit fest i vår brevlåda tror jag, för där låg två paket till mig.



Jag beställde sjunde säsongen av Dexter och första säsongen av Weeds eftersom de var på dunderrea på CDON! Så nu är de båda samlingarna kompletta. Tycker om att köpa mina serier och inte ladda ner, det känns roligt att kunna ha dem ståendes i hyllan.



Och eftersom min Xtend tog slut idag så bestämde vi oss för att lägga den där beställningen på MMSports som vi pratat om så länge.. Herregud så mycket saker det är som man tror man behöver! Och jag fick hålla mig hårt i skinnet för att inte handla upp hela sortimentet med Better Bodies-kläder.. Köpte tillslut inga kläder överhuvudtaget. Bara lite kosttillskott.. Ni får se när det kommer!



Martin satt och spelade TV-spel och jag vågade knappt röra mig.. Det är så förbannat svårt och minsta lilla rörelse kändes som om det var ett störningsmoment, haha.



Jag har myst lite med min FortiFX som jag köpte för väldans längesedan, den sista de hade. Och en portion BCAA, för att det är gott. Men nu ska jag nog faktiskt ta att knyta mig, för imorgon blir det öppningspass igen. Egentligen skulle jag luncha med farmin imorgon (uppskjutet från idag) men åkte på ytterligare ett öppningspass tillsammans med Martin. Inte mig emot, fast jag hade oerhört gärna lunchat med farmin.. Men vi sköt upp det till måndag och jag hoppas det går vägen då!

Det är bara två dagar och kvar och sedan åker Martin till Stockholm från söndag till onsdag. Det är bara några dagar ändå kryper det i skinnet på mig, vi brukar sällan vara ifrån varandra längre än alltså.. en arbetsdag plus några timmar till. Jag känner inte för att vara ensam här (eftersom jag är ledig måndag till och med onsdag) så jag hade tänkt åka till mamma i Karlstad. Men på måndag har jag pumpen och dessutom skulle vi ha personalmöte efteråt, vårat första med nya ansvarige. Det är ingenting jag vill missa, så i så fall åker jag tisdag och kommer hem dagen efter. Det känns väldigt ovärt att inte kunna stanna mer än ett dygn men man får göra det bästa utav situationen. Vi får se.

Tror minsan jag ska satsa på fredagsmys och ätardag imorgon.. nom nom.. Vackra drömmar önskar jag er!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback