bring back the glory

No rest for the wicked alltså. Älskar't.

I fredags gick jag stängning och började inte förrän två, kom hem sent som attan torsdag kväll men gick ändå upp halv åtta morgonen efter för att vi skulle åka till Sanja och fira henne för hon fyllde år!

Så jag tog med mig både Adis och Martin till Skee för att morgonmysa i bästa möjliga mån!


Jag hade med mig recept och ingredienser till supergoda Rawfoodkokosbollar.  






Både Sanjas barn och deras pappa var med också, en väldigt bra start på dagen!




Vi åkte strax innan jobbet för vissa hade tider att passa, men jag och Martin skulle träna axlar. Såå roligt plus att det gick så jäkla bra!


Väx, axlar, väx..




En liten surprise på bilen utanför gymmet, hähä.



Sedan var det dags för jobb, stängning, och hela dagen var alldeles bananas.. Jag var hemma sent och tanken var att jag på lördagen skulle gå upp samtidigt som Martin som gick öppning.. Men jag bestämde mig för att ta en liten sovmorgon till nio, och då blev det inte mycket gjort. Jag hade egentligen tänkt träna ben men hade ont i huvudet så det blev en timmes armar istället, veckans bonuspass. Bäst gick det.

Blev även positivt överraskad av att min morgonform verkar vara tillbaka. Efter starten av det här kostschemat har jag bara känt mig plufsig och svullen men nu är jag betydligt bättre. Konturerna tittar fram igen. 


Flexar triceps som hade vansinnig pump efter armpasset.. Min mest gillade bild på instagram, hähä.


Gick efter det stängning och trots stora farhågor om en kaosartad dag så blev det asbra faktiskt! En av våra bättre stängningar typ någonsin kände jag. Se, man ska aldrig ge upp eller ta ut förluster i förskott. Det kan alltid vända.

Var hemma tidigt och hann mysa med Martin en stund innan jag totalkraschade i sängen. Vaknade halv sju imorse av att Martin kom infarandes och ropade snuggle attack! och gosade mig helt hysteriskt, haha. Jag gick upp i samma veva som han åkte till jobbet, väldigt pigg och taggad inför dagen. Åt frukost och städade sedan huset samtidigt som jag gjorde ett storkok chili con carne. Förr städade jag varje dag nästan, alltså både dammade och dammsög.. Men efter några besök hos Maria, min samtalsterapeut så håller jag mig till en dag i veckan. Antingen fredagar eller sista dagen på en arbetsperiod (det är så himla skönt att fräscha till huset innan man tar helg) och ni anar inte vilken befrielse det är för mig att känna att det är okej att golvet är smutsigt och hyllorna lite dammiga. Andra saker är viktigare. 


Jag bytte till mitt nya påslakan! Martin vill ju inte skaffa katt så jag får göra det bästa av situationen helt enkelt. Från BlueBox.

Summa summarum hade jag en grymt produktiv morgon, och vilken energi och glädje.. Klockan tio åkte jag till gymmet och brände av ett helgrymt pass baksida lår med magrutin som avslut. Jävligt nöjd tjej efteråt.



Jag fick så vansinnigt stor endorfinutdelning idag! Plus att jag fokuserar mycket på att vara positiv och njuta. Tror det var en rätt schysst kombo. I bilen på väg till jobbet öste jag Fascination på öronbedövande volym och sjöng med så rösten nästan gick sönder, tillräckligt glad för att ögonen skulle tåras. Jag skojar inte. Kan ni tänka er att uppleva sådan eufori till vardags? Jag säger inte att man ska vara i den sinnesstämningen 24/7 men det är häftigt att man kan känna sig så sprudlande lycklig trots att man egentligen är på väg till jobbigaste arbetspasset schemat har att bjuda på. Life is good 'cause everything is awesome skrev jag på Instagram och Adis svarade att tänk om det ändå vore så enkelt.. Jag svarade honom att du har det nog bättre än du inser. Jag tänker ofta på en bekant till familjen som fick bröstcancer för ett tag sedan, det spred sig först till levern och nu hjärnan. Den här kvinnan är inte gammal och har dessutom två små barn. Fy fan för att ha det så. Jag känner så oerhört mycket med henne hela hennes familj, tänker på dem så gott som varje dag. Fruktansvärt. Med deras liv i perspektiv känns varje dag som en möjlighet. Att vara frisk och fri lämnar mig förmögen att åstadkomma vad jag vill där bara jag själv sätter gränserna. Önskar så att fler kunde få den insikten. Jag vaknar inte upp med ett leende på läpparna varje dag, men jag försöker. För jag har all anledning att göra det. 

I vilket fall, jag kom till jobbet och vi var underbemannade som attan. Men jag taggade till, sista arbetspasset innan min chillvecka! Och vet ni? Jag har världens bästa chef. Hon hade köpt energidrycker till oss som motivator, för att ladda. Men när jag öppnade mitt skåp stod där två Celsius! Martin hade också fått två.. Då hade hon haft oss i åtanke att vi inte dricker "vanlig" energidricka och skaffat oss två Celsius var. Hur gulligt?


Nu är i alla fall arbetsveckan över och jag har tagit min rutinsenliga megagenomgående dusch som jag brukar ta när jag gjort sista arbetsdagen. Så nu ska jag krypa ner med proteinfluff i magen, med nyrakade ben i min nybäddade säng och få några timmars sömn innan det är dags att kicka igång morgondagen. Äntligen måndag!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Sanja säger:

Underbaraste du 💜
Tack för att du finns och tack föratt ni gjorde denna dagen så underbar mysig 🌸

2014-11-06 @ 14:22:50
Trackback