restless sleep



I onsdags var det upp tidigt som gällde. Jag hade svårt att somna och när jag väl somnat drömde jag att jag inte kunde sova. Runt fem vaknade jag av att jag höll på att kissa på mig (det blir lätt så när man dricker i runda slängar tre liter vatten om dagen). Alltför många av mina nätter har sett ut så här det senaste, försöker hålla nere antalet Celsiusburkar om dagen till en istället för tre (som det var innan semestern) och är dygnsrytmen på plats brukar sömnen funka bättre. Jag och Martin har faktiskt lyckats behålla samma dygnsrytm sedan semestern, jag uppskattar det väldigt mycket! Vi går och lägger oss mellan midnatt och ett och vaknar mellan åtta och nio som regel. Fantastiskt.

I vilket fall, onsdag bjöd på rutinpass som snabbt var över. När jag var klar var jag så vansinnigt trött men ändå fast besluten om att köra ett benpass innan bodypumpen. Det gick faktiskt ganska bra men jag var helt knocked out efteråt.. Somnade nästan i bilen när jag körde hem.

Väl hemma sedan övervägde jag att sova innan jobb/träningspass nummer två men ville gärna inte riskera att ligga sömnlös på kvällen. Så jag drog nytta av de två timmarna jag hade på mig, tog på mig mjukisar och lurviga tofflor, lyssnade på mysig musik, lagade mat och städade emellanåt. Ugnsstekt lax med pesto och spenat med bulgur blev det.


Efteråt satte jag mig med en kopp te och bejakade min stream of consciousness och skrev ner allt jag kände inför livet just nu.. Hur allt är värdefullt och viktigt att uppskatta. Och att man har det ganska bra egentligen. Likaväl som småsaker kan påverka dig och göra din dag till en dålig dag, kan man fokusera på de småsaker som kan göra dig dag till en bra dag istället. Det var längesedan jag hade en dålig dag, inte för att det alltid går bra för mig men för att jag oftast kan välja bort de saker som inte är värda att låta sig påverkas av.

Åkte in till gymmet och körde hårt med mina deltagare, go och mör i benen själv efteråt.. Mötte upp Martin på gymmet, samåkte hem och lika som måndagar gick den här onsdagen fort förbi.

Igår vaknade jag genomsvettig och illamående, tror jag hade feber. Vi skulle egentligen åka in och träna men jag orkade verkligen inte, och Martin sa att vi kunde stanna hemma och mysa istället, något som gjorde mig väldigt lättad. Mysa innebar sova. Sova sova sova. Jag sov tills det var dags att åka och jobba, och det tog många timmar innan jag kvicknade till men som tur var fick vi till en jäkligt bra stängning ändå.

Så idag ville jag ta igen den bortsövda tiden igår (fast nu mår jag ju bra igen, så tiden well spent kan man säga) så jag gick upp halv nio. Vi åt frukost och ägnade sedan sista timmen åt lite hushållstisslande. Martin stekte kyckling och jag tog hand om veckostädandet av huset. Vi åkte in till gymmet och krossade legday och nu är det dags för jobb. Till helgen är jag ledig och det ska bli jäkla gött minsann.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback