steady as the stars

Ifrån en inte fullt så awesome helg till en inte fullt så awesome start på ny vecka. Jag kunde inte somna, låg och vred och vände på mig tills klockan halv två. Drömde mardrömmar om att jag snedtände på metamfetamin och vaknade genomsvettig och kroppen helspänd, det kändes som känslan fortfarande satt i när jag vaknat.. Vaknade fyra gånger till samma natt och låg klarvaken när väckarklockan ringde kvart i sju. God sömn.

Bara att bita ihop och ta sig igenom arbetsdagen följt av ett gympass bröstrygg samt ett pass bodypump. Inte sugen på sistnämnda men som sagt, bara att gilla läget.


Vi skrapade ihop lite pengar och handlade det allra nödvändigaste innan vi åkte hem..

.. Och väl hemma frågade jag Martin om han kunde tänka sig att göra lite proteinfluff till mig. Jag hoppade in i duschen och när jag kom ut hade han gjort och garnerat en hel hink!


Det var sååå himla gott, jag orkade nästan äta upp allt.. Martin spelade The Evil Within och sedan var det daga att sova för att orka träna innan jobbet dagen efter..

Jag gick upp halv åtta, åkte in till gymmet halv nio och körde ben tills jag stapplade fram. Efter det jobbade jag mellanpass.. Gillar inte de passen, men jag fick i alla fall kommit hem hyfsat tidigt och hann umgås med Martin en stund. Känns som att vi aldrig ses numera, när vi går på samma schema. Några timmar innan eller efter jobbet, om man har tur.

Drog till med lyxig kvällsmat, bananpannkaka med hallon, kardemumma och kokos. Det är helt vansinnigt så gott det är. Och så enkelt. Och hälsosamt!




Gjorde ett tappert försök att läsa innan läggdags men ögonen gick i kors alltså, haha.. Med tanke på tidigare nätters oroliga sömn frågade jag Martin om jag fick somna i hans säng så han kunde väcka mig när han skulle sova sedan. Halv fem på morgonen vaknade jag, fortfarande i hans säng, så jag smög in till honom och kröp ner bredvid och myste ihjäl mig tills det var dags att gå upp. 


Våra gerbiler myste också den morgonen.. Haha.

Jag började jobba tio och Martin gick rutin, gjorde rent fläktkåpan. Var nästan lika smutsig som jag brukar bli.


Avslutade dagen med ännu mer bodypump men vila från styrketräningen, och jag blev kvar på gymmet nästan en timme längre för jag pratade med Tine och Isabell, två vänner jag lärt känna just genom mina pass.

Igår skulle jag egentligen gått öppning men jag bytte pass för att kunna gå samma tid som Martin. Han har ont i nacken så han skippade gymmet innan jobbet men jag var fett taggad, åkte in för att köra veckans andra (fjärde....) benpass med fokus på baksida. Började med marklyft, kände mig stark och säker.. Så jag lyckades sätta nytt personbästa! Mitt förra PB låg på 100 kilo, men jag har aldrig kommit upp till den nivån igen sedan dess. Men idag lyckades jag inte bara ta 100 kilo igen med mycket snyggare teknik, jag lyckades även ta en på 110 kilo! Över dubbla kroppsvikten nu! För ett halvår sedan tog jag inte mer än 70 kilo.. Så jäkla roligt med en sådan utveckling!


Slutförde passet och vansinnigt nöjd och lika slutkörd åkte jag till jobbet för ett megasegt stängningspass.


Men, det var kul att få jobba med och inte jobba om Martin och trots att det blev sova sent igår så hade jag råd att ta mig en timmes sovmorgon. Låg och snoozade i en timme från det att Martin gick upp.. Det är få saker som är då skönt som att sova när någon annan gör sig i ordning för jobb, eller hur?

Nu har jag ätit frukost och ska bara städa och göra mig i ordning, sedan åker jag till Åmål för att hämta upp mamma och William som ska hälsa på i Strömstad över helgen. Mysigt med en lite längre biltur på vägar jag inte kört tusen gånger förr.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback