another you



Jag och axelgerbilen Eli. Han var världens gosigaste och mest sociala gerbil en gång i tiden. Nu är han gammal och jävligt bitter.

Alltså man kan ju tycka att den äldre generationen är trög när det kommer till modern teknik.. Men jag är tamejfasen inte kaxig vad gäller surfplattor. Jag fattar ingenting, haha! Har suttit och bråkat med Martins surplatta i en evighet nu, fick låna den nu när min dator är trasig men alltså.. Blir ju svettig av frustration. Så jag tog till det tunga artelleriet och satte mig vid hans stationära dator.

I torsdags vaknade jag med halsont deluxe och bestämde mig för att sova några timmar extra, ta det lugnt och mysa med ännu mera Breaking Bad.. På kvällen lyxade jag till det med pumpakärnor i choklad, varm choklad att dricka (sååå himla gott, hur ofta unnar man sig det bara så där liksom?) och en tjock filt.. Somnade på soffan och sov tills det var dags att vakna tidigt för att skjutsa Martin till jobbet.





Jag uppskattar det förvånansvärt mycket faktiskt. Att gå upp sju på morgonen, bara dra på sig min onepiece och en tjock halsduk, skjutsa Martin till jobbet och sedan bila hem i mörker och somna om i hans säng. Den är inte alls lika skön som min men doftar som han, vilket väger upp det hela. Visst hade det kanske varit mest optimalt att få sova ostört men det är ändå inte att förakta.

Egentligen skulle jag ha tränat ben i torsdags, men eftersom jag var sjuk sköt jag upp det till fredag. Men när fredagen väl kom mådde jag fortfarande ganska dåligt med halsont och huvudvärk, fast lyckades ändå få ut 45 minuters armar på gymmet. Det fick bli veckans näst sista träningspass, jag var ganska krasslig.



Tog en sväng inom Elgiganten och bytte ut mina hörlurar som slutat ladda. Det är mitt tredje par jag har nu, de första blev stulna, de andra gick sönder och nu står jag med tredje.. Hoppas jag får behålla dem ett tag nu!



Jag ämtade Martin på jobbet och han skjutsade mig till Söle och drog sedan in till stan för att träna i väntan på att jag skulle myst färdigt med familjen. Vi åt mat och sedan kollade jag och brorsan på Legofilmen. 16:e gången..



Bästa skruttisar!



Och Signe ville vara med och mysa..



Simon la armen om mig när vi såg på film, det får en storasysters hjärta att smälta.



Den här fick jag på Posten samma kväll! Jag blev medlem i Djurens Rätt, betalade en liten årsavgift och fick världens snyggaste tygpåse på köpet, himlans bra kap.



Lyxade till det med inte mindre än två buketter rosa blommor när vi handlade mat på vägen hem.. Tyckte huset behövde lite mer värme efter de dagar som varit.

På lördag jobbade jag öppning, trotsade förkylningen och åkte sedan till gymmet för veckans andra benpass (never skip leg day!) och avslutade kvällen på Göstases. En liten restaurang vid hamnen där världens bästa farmin hade spelning med sitt band! Det var så himla bra!





Jag hade varit ute i lite för sen tid så vi fick inget bord, men ett glas apelsinjuice fick jag avnjutit med musiken i alla fall.



Söndag gick jag öppning och det var kaos. Jag var ensam på öppningen utan att veta var de andra var, tills det bara var en timme kvar tills vi öppnade. Vi saknade en massa folk och kort sagt fick jag åka och hämta in Martin på min rast. Och äta lunch i bilen.



Skönt att han vet sin plats, gubben!



När vi kom hem dog vi i soffan av utmattning.. Redo för helg. Typ.



Måndagen sprang förbi i vanlig ordning.. Men det var så skönt att vara ledig! Gick upp runt åtta och började dagen, hann inte med så himla mycket mer än en tur till sjukhuset, ett bra träningspass, äta mat och stressöva in första halvan av bodypumpen och tillsist åka in till stan för att hålla ett legendariskt bra pass! Det var jättemånga deltagare och jag hade en sådan energi! Var jättenöjd med dagen verkligen.



Fick låna den här boken av min samtalsterapeut Maria. Det är mitt femte besök hos henne och jag känner att vi kanske inte har så mycket mer att prata om just nu när de där jobbiga panikångestattackerna jag fick för ett tag sedan titt som tätt är borta.. Men fem besök till ska jag nog ändå kunna få ut något vettigt utav. Hon trodde i alla fall att den här boken skulle vara något för mig.



Idag stod ben på schemat och jag var så vansinnigt taggad! ÄNTLIGEN skulle jag få köra benpress igen! Det var min favoritmaskin förr men den försvann från gymmet för ruskigt längesedan, alldeles för längesedan.. Men med gårdagens bodypump i kroppen hade jag ont mer eller mindre överallt, fast det hindrade mig inte det minsta! Med träningsvärk i benen körde jag ett av mina tyngsta benpass någonsin, och jag hade så jävla roligt..!



När vi öst färdigt på gymmet fick jag skjuts hem till Söle för att hämta min bil som farmin grejat med. Jag gick in i huset för att låna toan och gick sedan ut, låste.. och kände att nä, jag får ju gå in och se ifall någon av våra katter är inne så jag kan klappa på dem. Det slutade med att jag slumrade till i Simons säng med en spinnande katt på var sida av huvudet, så himla mysigt. Det är så jag bäst känner att jag fångar dagen. Att strunta i att mäta dagens värde i hur produktiv jag har varit. Detär viktigare att njuta, stanna upp och ta sig tid att göra sånt man inte kan prioritera alltid.





Älskade katter. Om ni visste hur oändligt och villkorslöst jag älskar er.



Jag dammsög min bil när jag lämnade den på Söle.. Farmin har grejat lite med den men även tvättad och vaxat den! Snyggaste vrålåket i stan har jag nu!



När jag kom hem ringde jag runt i lite ärenden och grejade med planering, åt mat och kollade klart på Breaking Bad för andra gången. Usch. Jag måste hela tiden påminna mig själv om att det inte är på riktigt, jag mår så dåligt annars.. Jag hade även fått min andra Healthy Box! Är så himla nöjd!



Med detta i ryggen känner jag mig helt fantastiskt nöjd över den här dagen. Och träningsvärken jag har är inte nådig, vågar knappt tänka på hur det ska kännas imorgon..



Men nu är det dags att pressa i mig sista måltiden för dagen, för all mat ska ner har Emelie sagt.. Sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig. Det stundar öppningspass imorgon och jag är taggad!

Glöm inte..

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback