bathe in light

Kära dagbok, idag har jag ätit bläckfisk och jag tyckte att det var gott fram tills jag fick veta att det var bläckfisk och inte kyckling. Typ.

Men dagen började med kvargfrukost (länge sedan och så efterlängtat!) och sedan åkte vi till gymmet för en timmes bodypump. Herregud så jobbigt det var! Det var visserligen både varmt och trångt men också längesedan, kroppen var inte alls van.. Och min stång var böjd, det var smärtsamt. Haha. Men oj som vi öste!

Efteråt åkte vi för att handla frukostbröd men stannade också till på en skönhetssalong där man kunde få fotbehandling av fiskar! Alltså doppa fötterna i akvarium och låta de små liven äta bort döda hudceller..




Det kittlades helt vansinnigt mycket, haha. Men fötterna blev väldigt lena. 

Vi åt lunch och satte oss sedan i bilen för att åka på utflykt till några grottor.. Både jag och Martin somnade i bilen och när vi vaknade hade vi vänt för att åka hem igen då vi hamnat på villovägar. Men vi gör ett nytt försök nån annan dag!


Vi spelade två omgångar boule på kvällen. Vill förövrigt påpeka att jag bara förlorat två gånger, första och enda gången då jag spelat med Martin (som förlorat alla sina matcher, hähä) och en gång med Ewa då vi lät grabbarna vinna för husefridens skull.. ;) men av låt säga tio spel har jag vunnit åtta av dem liksom. Jag rockar.

Vi åt middag på en restaurang med kinamatsbuffé! Åh det fanns så mycket att välja bland.. Det var där jag råkade äta bläckfisk. Men när det kom till efterrätten blev både jag och Martin som galna, jag åt tills jag skämdes.


Vi fick två röda pärlhalsband som gåva när vi skulle betala. Ganska fina faktiskt.


Klockan är bara nio men jag överväger att gå och lägga mig. Känner mig helt utslagen av värmen (det har varit närmare 30 grader idag) och hela kroppen kliar av eksem.. Mina handleder är igång och spökar igen. Funderar på om det är allergieksem från fisk faktiskt. Solen har givit mig eksem på bröstkorgen och axlarna plus att jag har små knottror på armarna och benen som kliar mig till vansinne lite då och då.. Hoppas det försvinner snart.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback