fix it


Vaknade upp bredvid det här igår, haha. Älskling då, sover som ett barn. 


Efter frukost stack vi till stranden för att bara ta det lugnt utan vidare planer.. Vi solade, läste bok och kliade på varandra i två timmar innan vi hoppade i vattnet "en snabbis" innan hemfärd.. Fast en åt gången eftersom en utav oss var tvungen att stanna kvar och vakta grejerna.



Helt galet nöjd tjej efter att ha hoppat omkring i de jättestora vågorna! Så jäkla roligt!


Och min snygga man. 

Slänger dessutom in två bilder från första dagen, när vi var och tittade på boule!



Idag satte vi klockan för första gången, annars sover vi oerhört länge och det är så jäkla skönt så ni anar inte.. Jag känner att jag får sova ikapp den sömn jag berövat mig själv det senaste, för att jag haft viktigare saker för mig än sova. Men idag ville vi vara mer effektiva så nio gick vi upp och åt frukost för att sedan bila till gymmet, legday comin' up!


Det är ett litet gym men man tager vad man haver. Vi flyttade lite bänkar och snodde stången från squatställningen för att kunna köra marklyft. Jag ökade med dubbla antalet repetitioner på mina 70- och 80-kiloset. 12 på 70 och 8 på 80, väldigt nöjd då dagsformen inte kändes bra alls faktiskt. Sedan fyra set djupa och lättare knäböj högreps och sedan avslutade vi med de två "gynstolarna", 4 set på vardera. Så sjukt bra maskiner, längtar tills vi får dem till vårt gym. Det enda som krävs är en smula självdistans..


Efter ett svettigt benpass bjöd Martin mig på en megashake från gymmets egen bar! De serverar alltså proteinshakes, smoothies och till och med drinkar med alkohol där. Haha. Här i Spanien är det standard att dricka vin till frukost typ.. Nä inte riktigt, men det dricks som standard. Vi avnjöt i alla fall en proteinshake full med diverse nyttigheter!


Efteråt åkte vi hem för att duscha och bege oss it på nya äventyr bokstavligt talat.. Nämligen äventyrsgolf med Ewa och Helmuth! Jag utlovade total utklassning men förlorade stort själv.. Nåväl. 



Jag ska ta revansch innan vi åker hem, det är ett löfte!



Vi åkte hem, åt lite mat och Böwesfamiljen spelade Tusen, det där kortspelet jag försökt lära mig, men jag nöjde mig med att titta på.. Fattar fortfarande inte tillräckligt för att ha en chans alltså. Haha. 

Senare under kvällen besökte vi en jättemysig restaurang med vietnamesisk mat. Åååh det var så himla gott. Och mysigt!


Min förrätt.. Glömde ta kort på huvudrätten men den var fantastisk!

Kvällen avslutades med film och kokosglass, alltså vaniljglass i en kokosnötshalva och massa kokosflingor på!



Martin och jag såg dem samtidigt i affären och dök båda ner i frysdisken för att ta en.. Kokosfanatiker som vi är. 


Nu är det dags att sova och ladda upp inför en ny dag. Bjuder på en bild som jag glömt bort helt och som är ganska gammal. Jag och Martin skulle sova och låg och tog en massa fula bilder men den här blev faktiskt.. Jag vet inte, tilltalande?


Vackra drömmar!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback