making wishes

Igår körde jag öppningspass åt en arbetskamrat.. Han var sjuk men från början schemalagd till halv fem, fast när jag blev inlagd på schemat istället för honom blev jag schemalagd till fem. Så fasen heller tänkte jag, och skrev halv fem på bemanningsplanen. Halv sex stämplade jag ut. Så kan det gå.

Efteråt åkte jag i alla fall glad i hågen in till stan för att träna mage i en halvtimme innan bodypumpen. Hade sedan ett grymt pass, skitkul att det varit så många deltagare det senaste!

Efteråt åkte jag och hämtade mitt paket från Bluebox och åkte sedan hem ich kastade i mig middag, hungrig som ett djur.. Fixade och donade. Det här är vad jag har köpt!




Ett gosedjur med vetekudde, som man kan värma och lägga på magen när man har mensvärk tillexempel. Två böcker att ge till mina päron (så hoppas ni inte läser detta!) och en kökshandduk med virkade grönsaker på.


Två skåpsknoppar med fåglar på.. Samt ett påslakanset och en poster som ni får se vid annat tillfälle, när de är på plats.

Idag vaknade jag ännu mer snorig än tidigare.. Kan det inte bara bryta ut eller försvinna känner jag, men det känns ju bara på morgonen och det är ju ändå rätt lyxigt. Tänkte egentligen åka till gymmet och träna ben innan jobbet men jag somnade i soffan inburrad i täcke och Martins famn och kände att eftersom jag ändå haft träningsvärk i benen sedan i lördags för att jag tränat ben tre dagar i rad hela veckan och två dagar innan det, plus förkylningen, så skulle det inte skada att ligga hemma och ta en vilodag istället. Så vi fortsatte mysa framför TVn och snart var det dags för mellanmål!




Jag kokade tre ägg och Martin lagade hallon/vaniljproteinfluff.. My gaaaad så gott det var!


Fick efter mellanmålet som eld i baken, städade lite i huset och åkte sedan till jobbet. Vi har haft en tuff kväll men med tanke på starten på dagen kan jag inte vara annat än himlans nöjd ändå.


Det här är min middag idag! Himlans gott.

Vi hörs imorgon, nu ska jag kriga vidare!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback