never again

Började gårdagen lugnt och med en otydlig bild av dagens upplägg. Jag hade lite tider att passa men de gick liksom inte riktigt ihop.. Men det började tillsist med en snabb sväng till farmor. Hon blir ju så himla överlycklig när man kommer på besök så jag tog mig en timme för att prata med henne och dricka kaffe. Hon sa att hon gärna ville till Nordby till veckan och det ska vi kunna ordna, tycker jag. 

Sedan blev det dags för mellanmål och vänta på att Martin skulle sluta jobbet.. Sedan väntade gymmet på oss!


För mig blev det dag två på Emelies träningsschema och Martin körde rygg. När jag precis hunnit klart med mitt var det dags att skjutsa hem honom innan jag åkte till Söle för fajitafredag!


En fin tradition minsann, att jag ibland kommer på middag på fredagar och att vi då äter fajitas.


Findusen, stilen alltså..


När jag sagt "nä nu får jag ta och åka" typ sju gånger men ändå blivit kvar för att prata med päronen så kom jag iväg och hem. Väckte hunbuns som låg och sov.


Vi gick igenom den enorma högen post jag hade med mig.. Betalade räkningar och framförallt så öppnade jag ett paket jag fått! Jag beställde nämligen två (tydligen tre) armband på nätet när vi var i Spanien. Sjukt nöjd!



Trots att klockan var mycket så spelade Martin TEW och jag åt kvällsmat. Det var sent och jag var inte särskilt hungrig men Emelie, min PT, sa klart och tydligt att alla måltider ska ner, oavsett tid på dygnet och att ingen ska hoppas över. Men det slank ner!


Martin är ledig i helgen och för mig är det näst sista dagen på semestern. Dagen till ära gick jag upp ganska tidigt för att duscha och sedan äta frukost framför Breaking Bad i lugn och ro. Vi kollade på en massa avsnitt och innan jag visste ordet av det var det dags för mellanmål och ännu mer serier.

Med andra ord har jag spenderat hela dagen i soffan med mjukiskläderna på. Slappelördag alltså.. Eller så kan man säga att jag fångar dagen, det verkar ju vara så viktigt nu för tiden.. ;)

Martin tänkte åka och träna förut och jag sa hejdå och hörde honom stänga dörren men inga steg i trappan. Så jag gick ut och kollade och då stod han där i hallen alldeles uppgiven och sa att han ångrat sig. Han var för trött, haha. Jag känner likadant..

Jag håller ställningarna här hemma med disk och tvätt och så där men mycket mer utav mig blir det inte idag. Unnade mig några bitar choklad som lördagsgodis men roligare än så blir det nog inte idag.

Det tar vi imorgon istället!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback