reborn

Har nyss smäckt i mig tre ägg men är hungrig som ett djur.. Efter gårdagen tror jag att jag bränt hål i magen och gjort den bottenlös!

Vi gick upp halv fyra på morgonen.. Goddammit. Två timmar senare satt vi på flygplatsen i väntan på att få boarda. 


Trött räcker inte på långa vägar för att beskriva sinnesstämningen..


Det kändes inte som det men jag sov större delen av flygresan, tack gode gud. Efter att ha åkt buss i ytterligare en timme mellan flygplatser och dessutom hunnit med ett pitstop på Subway satte jag mig bakom ratten och bilade hem. Hem, ljuva hem. 


Vi stannade till på Torp i Uddevalla för att köpa The Evil Within (ett fett efterlängtat skräckspel!) och mat till gerbilerna. Lots of it. Vi fick även med det klassiska stoppet för att köpa bulle i Ljungskile. En tradition min far skapat, haha. 

Vi stannade även i stan för att hämta ut en megabeställning från MMSports. Och tog en tur hem till Söle för att lämna choklad och whiskey som tack för hjälpen med gerbilerna, hämta hem nämnda råttor och bara säga hej. Sedan kom vi äntligen hem, trötta och hungriga..

Packade först upp allt i ett nafs och städade för att sedan belöna oss själva med paket!


Jag köpte en tröja!


Efter att ha värmt upp huset och gjort oss hemmastadda, spelat tv-spel en stund och bara varvat ner var det daga att sova trots att klockan bara var elva. Jag hade slängt min tandborste så det var dags att öppna min ekologiska som jag fick med glossybox för ett tag sedan..


Idag gick jag upp med Martin klockan sju och skjutsade honom till jobbet. Åkte sedan in till stan för att handla ihjäl mig eftersom kylskåpet var smärtsamt tomt.. Ringde till bilprovningen i panik eftersom jag trodde jag dubbelbokat med frisören. Men när jag satt där och hon bekräftade min tid insåg jag att det var imorgon.. Glömde ta med huvudet hem från semestern tror jag, haha. Men bra för mig.

Åkte hem och åt mat (prisa gudarna) och grejade innan jag åkte till frissan utan någon vidare klar bild av vad jag ville ha, annat än en stor förändring.


Före..


Och efter! Är så sjukt nöjd! Tack Madde på Salong Onyx!


Nu har jag som sagt käkat men blev inte mätt så jag spontanlagar middag, torsk och ris.. Ska kolla klart på Breaking Bad (inne på fjärde säsongen nu!) och sedan dra på mig Celsiuskläder för att åka ut på uppdrag åt dem och fylla upp en kyl.. Ska sedan hämta Martin som började jobba igen idag och ikväll blir det bodypump! Taggad tjej!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback