wish you had


Igår var sista dagen på semestern. De planer vi hade för dagen fick snällt vänta eftersom Martin var tvungen att åka till Uddevalla och hämta varor åt jobbet. Jag låg i sängen när väckarklockan ringde och tänkte vafasen.. Jag hänger på! Frukost intagen och mellanmålet fastspänt i baksätet!

Hittade även den här bilden som tilltalade mig så mycket. Jag valde bort sista-dagen-på-semester-ångesten och tog till mig dessa värdefulla punkter istället. 


På kvällen åkte vi till gymmet och jag körde veckans bonuspass, det där som är valfritt och som jag får lägga upp som jag vill ha det. Armar! Köttade biceps tills jag trodde de skulle lossna..


Efteråt åkte jag hem till Söle för att farmin skulle kolla på bilarna. De är trasiga båda två minsann. Men tacka gudarna för att min fantastiska pappa kan hjälpa.. Hann även med en pratstund över en kopp kaffe innan jag åkte hem, konstaterade att min dator också är trasig, tog ut de frenetiskt gnagande gerbilerna ut rummet och sov en bättre sömn än jag gjort på länge. Vaknade åtta imorse och myste hela morgonen. Och tog hand om lite nödvändigheter. För idag är det tillbaka till vardagen som gäller och i vanlig ordning blev det ett pass på gymmet och nu är jag på väg till jobbet. Tror det kan bli en bra dag. Men jag ser fram emot morgondagen så jag kan sätta mig ner med almanackan och planera efter bästa förmåga utan dator.. Många bollar i luften just nu. Försöker att inte bli uppstressad. 



Ska bara smäcka i mig en lunch innan det är dags att jobba. Jag gör inget annat nu för tiden, haha..


#livetpåbulk

Hoppas ni får en väldans bra dag!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback