arms race

Alltså jag svär att jag vaknade upp med symptom för urinvägsinfektion imorse.. Maddafakkah. 



Bild från i söndags! När öppningspasset var avklarat stack vi till Honeycomb och jag provade en sensation, vansinnigt god alltså! Lyxade till det med en fresh också, vi hade ju ändå en semester att fira!



Glad men väldans trött tjej.. Efteråt åkte vi till gymmet och liksom inför veckans alla andra pass var kroppen som uttömd på energi.. Fick ändå till några grymma set bänkpress för första gången på länge, och träningsvärken var på plats dagen efter trots den låga nivån på både energi och motivation.

Efter gymmet drog vi en rövare och åkte till nya pizzerian i Skee. Satt sedan hemma fortfarande iklädd träningskläder, glufsade pizza och tänkte.. Semester.

Bjuder från en bild i somras då vi var på Daftö med Martins föräldrar, och det var sååå varmt och skönt. Förväntar mig att ha samma känsla i kroppen snart som då. 


Måndagen till ära blev inte jättechillidill med tanke på allt som skulle förberedas inför resan.. Vi gjorde bland annat rent hos bäbisarna för att vi skulle lämna bort Ben och hans pojkar under tiden vi är bortresta. Lite tyngre känsla än förväntat. 


Men jag hann ändå med lite morgonmys med min snygga man. 


Dagens flitiga att-göra-lista..


Så gott som allt blev gjort, jäklarimig! På kvällen unnade vi oss angusburgare med friscobröd, mozzarella, bacon och klyftpotatis. Nomnom.


Avslutade kvällen hemma på Söle eftersom jag behövde tvätta och torktumla kläder. När de andra gått och lagt sig myste jag med Findus.. Min älskade gamla gubbe.


Så inatt sov jag bara tre timmar. Ett medvetet val faktiskt, i hopp om att somna på planet eftersom jag alltid blir så himla illamående.. Till råga på detta visar kroppen symptom på urinvägsinfektion. Tack så mycket. Av alla dagar. Just idag. Jag ska ju bara vara på resande fot i 12 timmar och är inte alls ihjälstressad nog som det är. Men okej, jag antar att vi var tvugna att ta det en nivå högre liksom. BRING IT! *gråter i ett hörn*

Nä, skämt åsido så kunde det ha varit värre. Fast jag har varit dödligt stressad hela morgonen och det är tur huvudet sitter fast på kroppen för annars hade jag glömt det med. När vi skulle åka och Martin plockade bort dammsugaren frågade jag halvt förtvivlat, hinner vi inte dammsuga?! Ida, vi skulle åkt för 50 minuter sedan. Ah. Det är tur han är med mig och håller prioriteringarna i styr!

Nu börjar vi närma oss Landvetter och början på detta två veckors äventyr. Häng med vettja!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback