goodness gracious



Började dagen lite lätt med en punktering på bilen på väg till jobbet. Tack vare min älskade pappa som kom till undsättning, blev jag bara trekvart sen. Bara gudarna vet hur det slutat om jag inte fått tag på honom och han erbjudit sig att hjälpa mig byta till reservdäck där längs den smala landsvägen..

När dagen rusat förbi och jag slutat tänkte jag skynda mig till RH Däck i Skee men tänkte ringa först och fråga om det var okej att jag började åka direkt så jag skulle vara där typ 5 minuter innan stängning. Men de stängde lite tidigare idag på grund av sjukdom så det blev inget med det.. Tur att jag ringde i förväg i alla fall!

Så istället gick jag in på centret igen för att köpa Celsius och spontanhandlade en Better Bodies-keps också. Visar den imorgon!

När jag skulle ta mina grejer från jobbet och åka hem (ÄNTLIGEN HELG) såg jag några lappar som satt i en klump på mitt skåp.. Ett hjärta.. "Från en hemlig beundrare, "Martin", "Böwes", telefonnummer, adress, personnummer och tillsist en kommentar om att han var gammal och en ledsen smiley, haha. Knäppis.

I skåpet låg dessutom en ros! Första gången Martin överraskat mig med något sådant tror jag, faktiskt. Blev alldeles varm i själen.

Och ja, jag har en bild på Leonardo DiCaprio i mitt skåp..

Jag åkte hem och städade en massa. Första gången på länge faktiskt, tänkte jag skulle försöka att göra mina storstädningar en gång i veckan och inte mer, innan mina helger liksom. Bytte sängkläder och gjorde rent, fräscht och mysigt i hela huset. Åkte sedan, ganska sent, in till gymmet för att catcha up lite med Sanja inför dagen D imorgon, vi kör ju release då!

 
Min snygga kvinna! Hon hade på sig ett par träningsleggings värda att dö för, och eftersom de sitter lite för tajt för hennes vältränade ben erbjöd jag mig att köpa dem av henne så hon kunde beställa ett nytt par utan att förlora på det. Känns som en win-win.

Tog en sväng till Ica och köpte choklad och lite annat. Varje dag den här veckan har varit ätardag för mig typ, hähä. Har behövt det för att inte tappa glöden faktiskt. Och är man i så full gång som jag är varje dag så känns det okej. Inte optimalt, men okej. Hoppas på gött tryck i kroppen nästa träningsvecka!

Tog en lång dusch och gosade ner mig i pyjamas i väntan på att Martin skulle komma hem. Jag ska mysa lite med honom innan jag beger mig mot sängen för en sista titt på bodypumpen. Imorgon bitti kör vi!

 
Fick förresten hem det här på posten idag. Jag blev så berörd av besöket på Nordens Ark och deras fantastiska arbete att jag bestämde mig för att jag ville bidra. Så nu är vi officiellt fodervärdar åt deras pallaskatter! Välspenderade tvåhundra kronor i månaden.

Nä snart måste jag sova, ska upp tidigt imorgon och kicka igång vad jag hoppas blir en fantastisk helg. Önska mig lycka till!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback