meant to be



I bilen på väg in till gymmet igår morse. Jag skulle hållit i Sanjas fredagspass men det var ingen bokad så det blev ingenting. Inget mig emot, desto mer tid till egenträning!

AnneLine kom ner en stund senare och vi skulle köra rygg ihop. Jag har inte tränat så mycket ihop med andra eftersom jag gillar att lyssna på musik, avskärma mig från den yttre världen och fokusera.. Men man fastnar ju lätt i mönster och upplägg. Men tillsammans med AnneLine piskade jag ryggen riktigt ordentligt!

 
Det var förvånansvärt kul att ha med någon som skriker lite på en, pushar och peppar. Martin brukar vara ganska försiktig med att sätta press på mig när vi väl tränar ihop. Jag kände mig väldigt stel i nacken och inte särskilt taggad alls vilket tyvärr har varit min standardkänsla på gymmet den här veckan.. Men ändå, jag har en helt grym träningsvärk i nästan hela överkroppen idag så något måste vi ju ha gjort rätt! Jag brukar ju sällan få träningsvärk överhuvudtaget, och får jag det är det oftast bara benen eller trapsen som är mottagliga.. Men idag kännerr jag latsen kan jag säga!

Det var ett jätteroligt pass som gav mig mycket. Jag och AnneLine känner egentligen inte varandra så väl men vi bara klickade direkt när vi träffades. Hon är så energisk, varm och stark, och jag tyr mig gärna till sådana människor.

Jag åkte hem och åt lunch i form av en massa, massa torsk och potatis, framför ett grymt bra avsnitt Breaking Bad. Återigen kan jag konstatera att det är en förjäkla bra serie, är snart på femte säsongen för andra gången. Jag städade huset, fredagen till ära (försöker att bara dra fram dammsugaren en gång i veckan istället för varje dag nu) och när allt var rent och fint la jag mig i Martins säng och somnade. Det var så jäkla skönt.

Vid halv sex åkte jag mot Söle för en myskväll med familjen. Vi åt kycklingfajitas och jag myste med min älskade lillebror Simon som dukade fram godis och startade Legofilmen.. Haha. Fjortonde gången jag ser den nu, men inte mig emot. Det var en välbehövlig kväll med min älskade lillebror som menade på att det var den bästa kvällen i hans liv, nutti. Han gav mig dessutom en "present till gerbilerna som tack för födelsedagspresenten", en skokartong han målat lila och rosa med hjärtan och stjärnor på, i den låg en teckning på Toothless från How to Train Your Dragon och två pärlade figurer.



 
Familjen alltså, ju äldre man blir desto mer värderar man dem känner jag.

Senare under kvällen satte jag mig vid datorn för att skriva ut kost- och träningsupplägget jag fått av Emelie.. Skrev över i worddokument och gjorde som ett eget träiningshäfte utav det. Jag vill så gärna sätta igång direkt men vet inte hur det kommer klaffa med de där två veckorna i Spanien. Men jag är väldigt sugen på att få komma igång, sätta upp ett mål med tydliga riktlinjer på riktigt!

Och Simon höll mig sällskap.

 
Vaknade tidigt idag efter alldeles för lite sömn.. men då är jag som piggast. Nu jäklar skulle vi kicka igång öppningshelgen och slutspurta!

 
Jobbet var megakaos men det rullade på bra ändå, och vi borde verkligen klappa oss själva på axeln efter dagens insatser. Fy fan vad vi är bra. Ingen av oss var i form när vi väl stämplat ut så vi gick till Honeycomb, upptäckte att de hade lite nya grejer på menyn och bara myste, varvade ner..

 
Jag tog en smoothie med passionsfrukt och mynta. Nomnomnom.

Nu har jag duschat och faktiskt krupit ner i min pyjamas. Det är så tråkigt att jag varje dag känner mig så orklös och nollställd på motivation men jag tror det slår över helt om några dagar, för nu är det inte långt kvar tills vi får komma bort på riktigt för första gången på väldigt länge.

Jag ska knapra i mig min Questbar och smutta på dagens sista Celsius och förhoppningsvis vill Martin spela skräckspel med mig innan det är dags att sova, ladda upp inför en grym öppning och målsättningen att köra veckans sista träningspass efteråt. Jag fick avstå idag för min träningsvärk nästan dödar mig, haha..

Ha en fin kväll ni alla!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback