night fury

Ligger i total tystnad i min säng och tänkte avrunda dagen. Jag har varit trött_chey_92 big time idag.. Mått lite illa halva dagen. Det börjar släppa nu då.

Gårdagens pass axlar och mage blev, tillåt mig säga, lite halvseriöst. Uppvärmningen tog 25 minuter istället för 10 eftersom jag bloggade samtidigt, tiden sprang iväg och dessutom stötte jag på Sanja som jag på något vänster ändå lyckades föra en hyfsat lång konversation med under tiden jag tränade.. Men det gjorde mig ingenting. Jag har saknat henne!


Åkte sedan och hämtade ut ett paket som kommit. Min beställning från Adlibris!


Munken som sålde sin Ferrari, Alkemisten, John Ajvide Lindqvists nya samt hans nyaste innan den. Jag lånade den på biblioteket när jag läste den men tror aldrig jag köpte den.. Inte säker dock, haha. Och alla mina böcker ligger nedpackade i kartonger på Söle ihop med hälften av mina andra ägodelar. Tänk den dagen jag får packa upp allt det i ett hem som är mitt på riktigt..

Hann komma iväg till jobbet i hyfsad tid för att hinna avnjuta en flaska nyfunnen kärlek; sockerfri aloeveradryck med smak av persika! Smakar som iste plus saftiga bitar i. Jag var tveksam i början men nu älskar jag den!


Jobbet gick bra och hemma sedan väntade en styck pojkvän och ätardag! Inte mindre än två bitarkladdkaka och en kopp varm choklad, med galet mycket grädde. Sååå gott!


Imorse ringde klockan tidigt och vi gjorde oss iordning för en sväng till gymmet innan jobb, för ett pass bröst och triceps. Det gick fetingmegasuperduperbra! Mina axlar brukar krångla på de passen men inte idag, så jag rockade loss helt galet på hantelpressen och känner redan träningsvärken på gång...


Nöjda och belåtna skålade vi med proteinshake och bilade sedan mot jobb i värmen!


Jobbet gick så fruktansvärt segt men det är bara en dag kvar nu, sedan har jag gjort mina fem dagar den här veckan och kan tagga chillvecka och sedan ledig helg. Håll ut! Snart semester dessutom.

Det lilla vi fick ut av kvällen var chips och dricka i soffan framför How to Train Your Dragon 2, hej ätardag nummer två hähä. Jag vet att jag är lite efter, men bra film för övrigt!

Nu ska jag blåsa ut ljusen som ensamt lyser upp mitt stackars strömlösa rum. Imorgon är det vilodag från gymmet och sovmorgon ska jag nog unna mig också.. Tagga sista dagen innan helg!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback