two lost souls

Den här helgen tog absolut ut sin rätt.. Herregud, jag sov nästan hela dagen igår! Söndagen var vilodag från gymmet och jag lämnade sängen en kvart innan vi skulle åka till jobbet.. Dagen gick helt galet segt och det kändes som att jag presterade jättedåligt men jag var vansinnigt trött alltså. När vi kom hem däremot, insåg jag att helgen var kommen och fick som ny energi att få ut det sista av dagen. Så jag städade, bytte sängkläder, tog hand om tvätt och tog en lång dusch, skrubbade bort hamburgeroset ur varenda por. Klockan hann bli över midnatt men jag var nöjd. Gillar att göra rent när en längre jobbperiod är över. Städa bort det liksom..


Brände mig på delifreshgrillen. Jag brände mig typ en gång om dagen förr men det var längesedan nu så det var väl för att kompensera..

Igår i alla fall sov jag till elva. Åt frukost och fick så ont i huvudet, och mådde så kasst att det gjorde ont att röra sig och jag minns nästan ingenting.. Tror kroppen kraschat lite efter en massa jobb och halvkonstig dygnsrytm. Sov i alla fall till fem på eftermiddagen, sedan kände jag mig redo att göra ett nytt försök att starta dagen. Planen var att åka in till gymmet så jag började fixa och dona, men middagen tog så lång tid att tillaga att Martin när den var färdig sa att han tänkte skippa gymmet. Det tog emot för egen del men jag misstänkte att det var det bästa för mig också. Det är inte bara bara, för mig, att skippa ett planerat gympass. Det tar emot otroligt mycket att ta sig två vilodagar på rad. Men jag måste tala om för mig själv att det är konstruktivt för kroppen att välja bort träning de dagar man inte är i form och att man måste vila för att kunna växa.



I brist på vettigare saker att göra satt vi och kollade lite resor, jag är så sugen på att åka till Santorini och Martin vill till Marocko.. Jag kan ju bara hoppas att vi kommer åka någonstans nästa år. Vi har faktiskt planer på att resa inom snar framtid men jag vågar inget säga innan biljetterna är bokade..

Vi åkte till Nordby för att handla mat och resten av kvällen spenderades här i mörkret, jag plockade fram gitarren för första gången på länge och försvann in i min egna lilla värld i några timmar. 




Vi avslutade kvällen i soffan med nya avsnittet av The Strain och kollade på Pacific Rim för typ tionde gången (jag somnar alltid, haha).

Men idag var jag fast besluten att vakna hyfsat tidigt för att ta igen lite förlorad tid. Nummer ett på agendan blir nog att tillaga gerbilstuvning, jäklar vad de små liven är irriterande när de gnager på gallret..

Lite träningsbilder för att kicka igång motivationen!






För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback