kia kaha

Av flera skäl så sov jag inte hos Sanja i lördags.. Men titta som hon förberett! Bästa servicen ju!

Fick i efterhand nästan lite dåligt samvete över att jag aldrig kom men jag tror det var bäst för alla. Jag fick sova tre timmar i min egna säng (hade kunnat bli längre om jag inte varit tvungen att slåss med en enorm spindel i taket där klockan halv fem på natten)..




Så efter tre timmars sömn med gårdagens smink hyfsat välbevarad släpade jag mig upp för att hålla pass på gymmet klockan nio. Kände mig tvungen att förklara för deltagarna att jag inte gått walk of shame eller partajat.. För jisses så sliten jag såg ut.



Körde mitt pass, lite ryggövningar i gymmet och sedan åkte jag till Nordby. Åt på Subway, brände av ett gäng timmar på Bodypower men fick sluta lite tidigare. Jag kände att jag antagligen inte skulle riskera att falla ihop och stendö av att få åka hem tidigare och få sova.. Städade lite, sov i tre timmar, tog en dusch och sedan bar det av mot nattjobb igen. Nöjd och belåten faktiskt. Hade spel hela kvällen rakt igenom, fullt ös med bra folk och gick plus ganska mycket! Fiick dessutom tag på kuvertet som min chef lämnat åt mig dagen innan.. Alltså. Jag trodde att hon bara lämnat  en hälsning på första bästa papper hon fått tag på, ett kuvert ssom vi postar rapporterna i. Så jag tänkte inte mer på det förrän hon skickade ett sms om att hon lämnat det som tack för hjälpen.. Alltså vad svarar man?! Tack så mycket men det har jag slängt, vad var det i? Som tur var låg det kvar och jag kunde öppna det. En biobiljett var det, man tackar så mycket! Fin gest tycker jag. (Men hur tätt får man bli? SLÄNGA kuvert?)

Kom hem vid fyra och skulle äntligen få sova lite längre. Hela 6,5 timmar innan det var dags för mer jobb. Mellanpass på BP nästa!



Sanja såg på FB den morgonen att det var exakt ett år sedan vi blev vänner där, så vi firade ettårsdag kan man säga! Lyckades tajma in våra raster, Bowies också, och satt i lunchrummet på Östra butiken för att käka smörgåstårta (som bjöds på eftersom en av mina medarbetare gjorde sin sista dag) och skrattade. Jag fick den här, haha! Räddade livet på en hungrig jag senare.





Jobbade över en stund för att ta igen den tiden jag missade igår och så vi kunde hjälpas åt att lägga ordern till tisdag. Har stått på mellanbutiken med Stefan hela helgen (min sista, för nästa vecka går nya schemat igång och då är jag stationerad på västra) och vi jobbar så bra ihop tycker jag, har alltid väldigt roligt med honom!

Efter jobbet lämnade jag en Celsius och en proteinbar åt Martin som gick sin sista helgstängning och bilade sedan till Söle. Familjen var inte hemma än så jag la mig i sängen och gosade med min älskade farbrorkatt Findus. Vi får sällan kvalitetstid ihop.



Städade bilen, umgicks med familjen och tog en sväng genom biltvätten på vägen hem. Så himla skönt att helgen var över. Gick inte upp ur sängen förrän halv två idag. Det förstörde mina planer ganska hårt måndagen till ära men å andra sidan har det aldrig varit så skönt att unna sig sömn.

Farmin ringde mig och berättade statusuppdateringen för bilen och kom med dåliga nyheter attt fixa ena fälgen skulle kosta mer än beräknat. Jag vet inte varför jag tog det så hårt men jag blev lite förtvivlad.. Jag har nyligen köpt ny bakaxel till bilen för över 3000 spänn, nyaa bromsar, behöver nya däck och betala fälgen och det är inte allt, snart uppe i tiotusen för bilen denna månaden alltså.. Jag var ju så glad över semesterersättningen och att jag faktiskt hade massa pengar över men hälften är borta. För att bilen ska rulla. Visst att det kostar att ha bil men jag har haft sån otur, det har varit lite väl overkill. Visst är det tur att bilen går sönder när jag har råd  att laga den men en del av mig är bara så jävla trött på att behöva laga min bil. Med tanke på historiken med min förra. Jag betalar av det sista på lånet för denna bil imorgon och jag vill liksom bara att det ska vara bra nu. Det räcker. Men jag är så tacksam för farmin som inte bara hjälper mig och talar om vad som ska göras, hittar de billigaste och bästa alternativven utan utför jobbet också. Guld värt. Han förstod min frustration och lovade att hjälpa mig men det känns inte rättvist heller. Vi får se. Det löser sig.

Jag hade i alla fall väldigt svårt att vara positiv efter detta. Planerna för dagen hade gått i stöpet vilket var ett medvetet val men det kändes liksom inte roligt att åka till gymmet. Ville bara krypa ner under täcket igen. Jag har verkligen slagits med demoner idag och stackars Martin har fått stå ut med mig som varit på pissdåligt humör. Kom till gymmet och fick pratat med Johannes en stund, i en timme nästan, och då kändes det lite lättare efteråt. Att bara få prata och tänka på annat. Vi promotade premiärpasset för bodycombaten på söndag bland annat och det gör mig så taggad. Har nog aldrig varit så här exalterad så länge någonsin.

Jag hann öva lite combat innan båda salarna blev upptagna och vi passade på att ta en sväng till Bamboo City för att ladda uppp inför runda två på gymmet.



Så himla mysig restaurang, jag hoppas verkligen det går bra för dem. Det är så himla kul med företag som inte är kedjor eller baserade på att sälja åt norrmän.



Åååh och den här mannen alltså.. Tycker uppriktigt synd om honom som behövt ha med mig att göra idag för jag har verkligen inte varit särskilt glad. Jag har haft en ganska dålig dag helt ärligt. Det är väldigt sällan.

Men i samband med gymmet lyckades humöret ändå vända och trots att jag bara hade två deltagare på bodypumpen och inte kände mig det minsta taggad någonstans så gick det bra.



Efteråt hade jag till och med energi över att öva combat ihop med Martin. Det är nyttigt för mig att få coacha någon annan. Så gulligt att han ställde upp!

Kom hem, åt mat och somnade lite. Ska faktiskt gå och lägga mig nu och hoppas att jag kan ta mig upp för lite egenträning imorgon innan jobbet. Heldag på mellan. Är lite trött på att jobba och hade gärna haft en dag ledigt till men jag har plockat åt mig passen själv och bestämt att det är så jag vill ha det så det är bara att köra på. Eyes on the prize och i helgen är jag i alla fall ledig med Martin. Imorgon blir en bra dag.



Kia kaha - stay strong!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback