kings and queens

Trött tjej imorse. Vaknade och började känna efter, ska jag verkligen åka till gymmet..? Men kroppen lyssnade inte på huvudet och innan jag visste ordet av det var jag i full gång med att göra mig i ordning samt bygga frukost så ja, gymmet blev det. Första dagen på nya schemat!



Det var så dimmigt och fint ute, men väldigt höstig känsla i luften. Solen tittade fram lite senare.

Kollade igenom mitt nya träningsschema och stod med huvudet på sned och bara suckade. ALLA övningar kändes så främmande och knepiga.. Fick nästan inte till tekniken eller kontakten på en enda. Så jag fick modifiera den lite utefter egna förutsättningar och fick på så vis ändå kört igenom hela passet. Verkligen annorlunda upplägg än jag är van vid men jag ska ge det några chanser till, be Martin om hjälp att hitta rätt tekniker också.

Åkte sedan till jobbet för att köra 10-20. Kom hit och det var frontat och snyggt, dessutom var lastbilen som kör ut leveranserna trasig så min megaleverans som jag beställde i söndags kommer imorgon istället.. Stackars de som får ta itu med den. Haha. Så den här dagen verkar inte bli så händelserik men jag ska nog överleva. VI HAR FÅTT IN FREDDYBYXORNA I SKINNIMITATION IGEN! Lycklig tjej.



Nä, ska nog äta upp min kyckling och ris (vi hade bara teskedar att äta med, så äckligt!) och köpa mig lite kvarg sedan återgå till jobb!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback