race against the clock

Aldrig blir man så motiverad att ta itu med en massa saker, som när man inte har möjlighet. Som i onsdags. När jag visste att hela dagen skulle ägnas åt så mycket bodycombatnötande som möjligt, då fick jag för mig att göra det allra jobbigaste grejerna.. Alla saker som man känner är viktigare än att plugga, ni vet.

Jag tog i alla fall nya, friskare tag. Taggad att få ta tillvara på ledigheten men fick gjort långt ifrån allt jag önskat. Men jag var tvungen att prioritera evighetsprojektet att lära sig bodycombatkoreografin. Så småningom.

Började dagen med en visit till Nordby för att införskaffa mig ett par nya Freddybyxor som vi har kampanjpris på nu. Döööösnygga. Köpte en ny burk med Xtend med smak av mango (såklart) och lite småprylar som nytt svart nagellack, pormasktejp (mitt livs största besvikelse typ) samt hårborttagningskräm. Ska se ikväll ifall den funkar.



Innan jag åkte från Nordby passade jag på att köpa mig ett mellanmål i form av en stor fresh från Honeycomb!

Åkte till gymmet och började öva bodycombat. Det var svårt att komma in i men ju längre tiden gick desto lättare blev det att lära sig nya tekniker och rörelser. När klockan närmade sig tre packade jag ihop mina grejer och åkte till min älskade farmor för att bara umgås.



Jag åt lite mat, vi drack kaffe (och farmor bjöd på en himlans massa kakor och bullar, så det ska vara) och kollade igenom hennes album med bilder från när jag var liten. Hon visar dem alltid som om jag aldrig sett dem förut. Det har hon alltid gjort. Jag var hos henne och bara stängde ute omvärlden, njöt av varenda sekund vi fick ihop. Att hon ska ha min hand i sin även när jag äter, haha. Åh hon är så mysig. Det märktes mot slutet av mitt besök att hon började bli mer virrig men humöret var på topp. Det var så skönt att umgås utan tidspress och bara vara. Det är en bitterljuv känsla att besöka min farmor men jag försöker fokusera på den ljuva delen.



Jag tackade för mig runt fem och åkte tillbaka till gymmet för att nöta ännu mer combat.. Filmade lite och tyckte faktiskt att det såg bra ut.



Mitt självförtroende inför helgens utbildning svajar något otroligt. Jag känner mig onekligen orolig för det är ett så stort kliv utanför min komfortzon.. men samtidigt vet jag att det kommer bli sjukt roligt. Jag vill så gärna prestera bra! Och känner mig kanske inte riktigt så välförberedd som jag önskat men vet ni vad.. världen går inte under för det.
 


Sant!



Onsdagens skörd från Nordby!



Jag avslutade i alla fall mina timmar på gymmet med ett pass bodypump.. när det var över var jag helt färdig. Kom hem och kastade i mig mat, la mig sedan direkt.. Martin satt och petade mig på fötterna, haha.

Igår då. Ingen träning har det blivit bortsett från mina gruppträningspass. Jag har så ont i kroppen verkligen. Träningsvärk som aldrig släpper, plus att den blev tio gånger värre av att ha nötat combat halva onsdagen. Har aldrig haft så här ömma lats någonsin.

Jag åkte i alla fall iväg för att jobba och när jag slutat hade Martin bokat bord åt oss på Park.. Gulle dig! Så fort jag slutat skyndade jag mig hem för att fräscha upp mig lite snabbt och sedan åka in till stan med världens bästaste.. officiella sambo, numera. Japp. Fick folkbokföringsadressändringen bekräftad på posten igår. Tänk att vi är sambos nu, älskling!.. efter tre år..



Väl på Park slog jag på stort. Alltså, en riktigt maffig middag, haha. Tog en parkburgare av den extraoridinära varianten med köttbit som en jäkla tegelsten. Till efterrätt åt jag en minst lika kompakt bit kladdkaka och det var sååå gott!





Tack snälla älsklingen för middagen. Och det fina sällskapet. Och en bra kväll i övrigt, där jag bara kunde släppa vardagstankarna och combatspänningarna lite.

Imorse fick jag bryta min 22-dagars-streak med minst 7 timmars sömn och gå upp efter 5,5 timme.. Så trött.. Fattar inte hur det kunde vara standard för mig förr. Det var ungdomens ljuva dagar. I guess. Jag hann göra mig i ordning och sedan bila till Söle där världens bästa farmin snabbt hjälpte mig att dänga på sommardäcken på bilen. Guld värt alltså! Det blev lite stressigt till jobbet sedan men jag får skylla mig själv, som den tidsoptimist jag är.

Jag har inte hunnit öva mer combat sedan i onsdags. Det har varit full rulle från morgon till kväll och jag gör allt för att kunna räcka till. Jag hade helst tagit en dag ledigt från jobbet, särskilt med tanke på att jag tog på mig extrapass och kör 6 dagar nästa vecka.. Men det fanns ingen tillgänglig så det var bara till att bita ihop och köra på! Jag har ändå gjort det bästa av situationen så på min rast igår skrev jag ihop små fusklappar.. Jag hade inget papper så jag tog från kvittorullen. Haha. Men man tager vad man haver och jag upplever ändå att det är bättre än ingenting, om jag skriver ner det är det lättare att memorera sedan. Bättre än ingenting!



Nu är denna arbetsvecka avklarad och framför mig har jag combatutbildningen i Göteborg. Jag åker klockan sju imorgon bitti och ska försöka hinna packa innan dess.. Kontrollfreaket i mig skriker alltså, men jag antar att jag kommer ta mig levande ur detta också.

Men först ska jag och min älskade köra ytterligare en middag ute, idag bär det av till Göstases där jag bokat bord för att vi ska se farmins band spela. Det är en stor uppoffring tid och sömn ´så här kvällen innan jag åker, men det är en uppoffring jag gärna gör. Idol har varit och spelat in auditions i Strömstad idag så har jag tur får jag se en kändis eller två. Men främst ska jag njuta av mat, sällskap och musik,



Önska mig lycka till i helgen!!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback