shine

Trodde inte jag skulle orka pallra mig iväg till gymmet ikväll men jorå. Ett bra pass blev det dessutom. Ibland överträffar man sig själv!

På schemat stod legday. Jag freestylar lite denna veckan och kör inte efter träningsschema eftersom jag går på mitt nya nästa vecka. Så det blir väldigt omfattande pass; bröst och framsida axlar, ben, rygg och baksida axlar. Kombinerat med en himla massa pump och combat.

Fick i alla fall bra kontakt med benen och körde mest tunga övningar, lite fokus baksida.


Hej där quads!

Efter fem övningar gick jag över till mjölksyran och combat. Körde igenom fyra låtar och lät svetten rinna! Jag svettas sällan när jag tränar men combaten gör mig sjukt trött. Nöjd med att känna mig så slutkörd på egen hand, det är inte ofta! På gruppträningarna tar jag ju i utan att känna efter men ute i gymmet är sällan jag kör slut på mig själv på det viset.


Förstörd tjej..


Ingen stress så jag hann varva ner med stretch och skön musik.


Kaoset i omklädningsrummet sedan, haha. Känns som att jag bor i min gymbag och matpåse..


Hann sminka om mig helt och dessutom äta mat. Och måla naglarna. Tycker det var helt otroligt att jag hann allt mellan jobben utan att stressa men jag hade ändå tre timmar på mig... Skönt!


Invigde min nya Cherryhoodie också. Det är spegeln som är skitig, inte jag. Hähä.


Möttes av detta när jag kom till jobbet. Kul att känna sig uppskattad och att man får ställa upp! Terry var där också så jag var ganska taggad ändå. Bestämde mig för att inte känna något annat. Jag är i denna situation varesig jag vill eller inte så det är bara att gilla läget och köra!

Hade med mig BCAA och en questbar. Fint skare va.


Det visade sig bli en lugn kväll. Imorgon är det på't igen.

Nu ska jag krascha hos Sanja och ladda upp så gott som går inför morgondagens bodypump! Gulle henne hade köpt hem min favoritkvarg! Igen! Hon vet minsann att vägen till mitt hjärta går via magen. I form av kvarg. Med smak av persika och passionsfrukt. Haha.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback