treno



You feel happier...

Igår kväll när jag kom hem berättade jag för Martin vad jag tänkt på under dagen. Han svarade "jag har hört vad du sagt och jag tycker du ska sätta dig och spela lite Final Fantasy", så det gjorde jag. Martin läste guide åt mig så jag spelar slaviskt efter den och jag tog mig vidare en bit. Slappnade av och stängde av en stund.

Imorse var jag uppe hyfsat tidigt för att hinna med gymmet innan jobbet. Men när jag satt och käkade frukost såg jag dagens datum på mobilen och tänkte att det var väl något visst idag.. Ja just jäklar! Jag skulle ju vara på sjukhuset klockan åtta!

Så inget gym blev det men en värdefull timme hos Maria. Sista besöket nästa gång. Jäklar som jag pratade idag. Efteråt åkte jag till jobbet och körde en hyfsat busy dag på västra. Tiden gick så sjukt fort. Martin kom upp med en fresh från Honeycomb (bästaste bästa) och direkt jag slutat åkte jag in till stan för personalmöte med Cherry. Önskar jag kunnat stanna längre men efter en timme var jag tvungen att åka till gymmet för att hålla pass. Tre deltagare idag men jag var ändå sjukt taggad! Kul att det ändå är samma personer som kommer tillbaka.

Efter passet var jag vansinnigt trött, åkte hem till en Martin som lagade middag i form av klyftpotatis och angusburgare. Jag städade i en kvart och skrev in alla nya tider i schemat så jag inte riskerar att missa något annat framöver nu.. Vi åt fantastiskt god mat och hjälptes åt med disk och tvätt och nu hade jag faktiskt tänkt sova. Är galet trött och vill verkligen ladda upp krafterna inför imorgon! Näst sista dagen innan vi tar helg!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback