i bet my life



Dagarna rullar på och det går bra. Idag hade jag egentligen planer för dagen men vaknade innan Martin åkte till jobbet och insåg att de där planerna fick vänta. Tjugo över elva gick jag upp ur sängen, åtfrukost och sedan somnade jag om och sov till halv två. I regret nothing. Jag är verkligen dödligt trött nu för tiden, mår väldigt dåligt.. Men jag måste lyssna på kroppen. Jag får inte gå ut för hårt igen. Så idag har Lana och jag bara myst och lyssnat på ösregnet ute. Jag har tagit hand om lite hushållssysslor men inget annat töver det. Snart ska jag åka in till stan för att plocka upp Martin, vi ska åka till Tanum och där ska jag hålla bodycombat. Resten av kvällen händer inget särskilt, Martin har fått hem sin nya dator. Det är andra gången hans dator är trasig under de tre åren vi varit tillsammans och jag måste säg att precis som förra gången har jag njutit av det. Tråkigt men sant. Nu är han ganska duktig på att slita sig från den men det ligger något ganska så oattrakktivt över att inte göra annat än att sitta vid datorn hela sin lediga tid. Men han kan ju inte ha allt. ♥

Här är i alla fall bilder på dagarna som gått.



Lana sitter i mitt fönster och längtar ut. Snart, älskling!

Martin var snäll och hämtade ut min post. Jag har vunnit lite auktioner på Tradera, några Pink Floyd-album på LP.





Lana är med och inspekterar.



Jag har verkligen inte fått mycket egenträning det senaste, med alla extrapass combat och så två vilodagar i veckan på det. Jag hoppas verkligen kunna hitta tillbaka till träning-innan-jobbet-rutinen för jag känner mig ganska ofullständig utan träningen och den där stunden på dagen då man bara avskärmar omgivningen och lever och svettas i nuet.

Här fick jag i alla fall till ett rätt schysst benpass!



Köpte ännu mer prylar till Lana på rasten på jobbet. Bland annat en burk för godis. Martins reaktion? "Jag borde ha förtått att du skulle bli galen." Haha.





Jag skulle slänga en Celsiuskartong men den blev snabbt claimad av en liten kissekatt.







Jag la mig på golvet bredvid och klappade på henne och lyssnade på musik. Att ha katt har fått mig att slappna av mer, det är lite hår och kattsand överallt men det känns liksom okej, i förhållande till förr och renlighetsmanin jag hade då. Jag stannar upp och prioriterar nuet mer. Tack kissen. ♥



Kvällsmat, proteinbröd med bönpartajpastej. Helt klart ett schysst alternativ till leverpastej!

I lördags hade vi möhippa för Mary och hade fullt upp hela dagen. Mer om det i ett eget inlägg!



På söndagen vaknade jag upp segare än någonsin och med benhinneinflammation på gång.. Igen. Så jag ställde in bodycombaten på kvällen faktiskt. Det var inga bokade på förmiddagen och jag kände att det avr lika bra att inte utmana ödet med ett dåligt ben. Jag hade tänkt spendera hela dagen i soffan med en katt men istället städade jag större delen av dagen, åkte in till stan för att äta lunch med Martin och handlade hur mycket mat som helst. Det var ändå en lugn och skön dag.







Mina. ♥

Måndag innebar tillbaka på jobbet och äntligen är juli slut och vi går tillbaka på vårt ordinarie schema. Wohoo! En kolugn dag men eftersom jag hade min lunch senare än någonsin gick dagen ruskigt fort ändå.





Nu är det dags för mig att bege mig in mot stan och sedan vidare mot Tanum. Önska mig lycka till!

Här är en bild på Lil BUB. Kärlek till er!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback