blow your mind



Det är tunga dagar att möta nu tycker jag, men det är bara för att jag räknar ner tills jag åker till Göteborg, och tentaskrivningen. Dagarna tickar iväg och jag önskar att dygnet hade fler timmar men det är nog bra att det inte har. Som tur är lär jag i alla fall inte gå miste om någon julfeeling som det ser ut nu, 11,5 plusgrader klockan 8 på morgonen den 5:e december. Haha. Jag försöker tänka positivt, inte grotta ner mig i de besvärliga tankarna och se fram emot dessa tio dagar. Tentan kan inte mer än gå åt helvete och då skriver jag om tills det sitter. Booyah.

Med detta i beaktande tror jag att jag inte skulle tacka nej till lite semester. Häromdagen drömde jag att vi satt på ett tåg, jag somnade och vaknade sedan av varma solstrålar mot ansiktet.. I Amsterdam. Åååh Amsterdam.. you were so good to me. SOM jag längtar tillbaka.



#flashbackfriday but on a saturday

Aja.. Imorse gick jag upp tidigt för att hålla pass på gymmet. När jag kom ut hade Helga (stormen, ni vet, ingen weird granne eller så) härjat runt och mina pantflaskor som jag väldigt ogenomtänkt (så här i efterhand) ställt ut på trappan låg nu överallt i hela trädgården. Räjserfart på mig för att sedan hinna in till gymmet på minuten och vända för att det inte var någon deltagare där. Skönt just idag, måste jag medge. En mysig biltur i regnet fick jag i alla fall.

Så jag åkte hem för att sova en stund extra med Martin. Utanför blåste det förfärligt mycket och väggarna liksom knakade i ett dunkelt och varmt rum. Martin låg och pussade på mig och jag tror jag liksom hamnade i trans på något vis. En säng har aldrig varit så bekväm ever.

Dänger in lite skärmdumpar från en film jag spelade in häromdagen när Jonnyboy slogs mot min hammarhaj. Älskade lillkillen. ♥





Igår fick vi in dessa till butiken! Köpte en av varje. Så klart. Inte för att jag någonsin varit i behov av ett power tower (pillerdosett i cylinderform?) men aja.





Passar på att visa nagelförlängningarna jag pysslade ihop häromdagen. 



Och efter lunchrastens shoppingtur lyckades jag överskatta min bärkapacitet big time. Hellre bär jag ihjäl mig än går två gånger alltså men nu fick jag erkänna mig besegrad. Bara kattsanden väger ju 18 kilo för bövelen.



Under natten hade Lana fått dille på en jättefin present som jag fick av Alexandra för sett tag sedan. Eller ja, det var presentsnöret runt om som var väldigt intressant klockan fyra på natten egentligen. Hade det varit Jonny hade jag bara knuffat ner honom men Lana stod och spann för glatta livet så jag hade inte samvete.. Den katten spinner ju aldrig nu för tiden. That's how they get away with stuff. Men bestämde mig för att det var dags att packa upp den trots att den var så fin.



Kolla så fint. ♥

Vi ägnade gårdagskvällen åt Silent Hill och chips och bullar. Jag äter mer onyttigt än nyttigt nu för tiden men imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen. I samband med Göteborg och att jag ändå inte har annat för mig än träna och laga lunchlådor, typ.





Här skulle jag sova, trodde jag. Vad gör man? Jag tog en kudde, la på andra sidan och kröp ner med huvudet vid fotänden istället. Man vill ju inte störa katterna liksom.



Jaja. Nu är det dags för jobb på Bodpower, sista passet på ett tag. Igen. Men jag hade tur som fick tag på någon som ville jobba över två timmar så jag kunde smita tidigare, för ikväll spelar pappas band i kyrkan och hela familjen plus farmor och faster kommer vara där. Det vill jag ju inte missa. ♥
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback