animal side



Igår var det Centerfest, en personalfest för alla som jobbar på Nordby köpcenter kan man säga.. Det är fjärde året i rad jag är schemalagd stängning så jag skippade faktiskt festen i år. Det brukar vara ganska kul men det är rätt segt att komma dit tre timmar efter alla andra.. Så vi fick ha en egen fest. På Max. Med ett stängningspass.

Jag vaknade imorse och hade så jävla ont i svalget. Inte halsont alltså, det gör liksom inte ont när jag sväljer, men då och då känns det som att det krampar från svalget ner i bröstkorgen, och det krampar så jävla hårt att det verkligen bränner, jag tappar andan i några sekunder och det gör verkligen så himla ont.. Ni vet, som att svälja en tablett och det känns som att den fastnat i bröstet? Så känns det, fast det strålar från svalget ner till bröstet. Och det krampar. Hela. Tiden.

Så alla mina planer för morgonen blev undanskuffade och jag sov istället i hopp om att känna mig bättre inför jobbet. Det gör jag inte. Har en stund kvar på rasten så jag ska försöka ringa sjukvårdsupplysningen för att kanske få lite klarhet i vad fasen det gäller..

Så nu ska jag bara hålla ut i 7 timmar till, sedan tar jag helg och går på mitt nya schema som innebär mindre timmar på Max och mer jobbmöjligheter på annat håll.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback