possession

Veckans enda lediga dag blev lite så där.. Halvledig. Jag vaknade strax innan nio och grejade lite i väntan på att Martin skulle vakna vid tio. Vi åt frukost och hör och häpna; somnade på soffan! That's totally our move. Men det är ju så himlans mysigt.

När Martin gjort sig i ordning för att åka till jobbet skulle jag i samma veva börja städa upp lite i huset och sedan slappa i några timmar innan kvällens inplanerade benpass med Sanja.. Och då ringde mobilen. Bodypower ville ha förstärkning under dagen och för att visa på en god arbetsmoral så ställde jag upp. Det gör mig inte så mycket faktiskt.

Så jag gjorde mig i ordning ninja-style och påminde mig själv om att jag borde försöka få gjort saker tidigt på dagen så jag kan finnas tillgänglig eller vara ledig efteråt. Att ha som rutin att träna innan klockan tio, till exempel. Kan vara bra i framtiden.

När jag kom till jobbet visade det sig vara dölugnt men jag fick ändå jobbat i två timmar, hjälpt till att byta raster och så. Sedan valde jag att sluta eftersom jag hade andra planer för dagen som jag inte gärna missade. Jag hade säkert kunnat fördriva fler timmar men det kändes onödigt när de inte behövde mig. Så jag köpte en stor macka på Subway och åkte sedan in till gymmet för att rocka baksida lår och rumpistump med Sanja!


Vi rockade på som attan kan jag säga! Körde sumomarklyft (8 set), bencurl (fyra set med olika position på fötterna, sammanlagt 72 rep), benpress 100 kg (tre set med olika fotpositioner tre varv, sammanlagt 90 rep), nordic hamstrings (tre set), hip bridges (4 set, från tjugo kilo upp till femtio, 20 rep på varje) och avslutade med tre set raka marklyft. Och efter detta? En timmes bodypump med maxvikter! Helvete vad vi är bra. Man får säga så.

Hoppas på fetaste träningsvärken imorgon.

Kom hem och hade fått en avi på ett paket från Los Angeles.. Spännande! Ska panta burkar imorgon så jag har råd att hämta ut det, haha. Veckan innan löning. Då är man inte rik. Såg nya lönespecifikationen och ville bara gråta men vad ska man göra? Jobbar arslet av mig i februari och håller tummarna att det ser bättre ut nästa månad! Har ju ändå jobb sju dagar av sju möjliga i veckan och jag är inte rädd att anstränga mig nu. Bring it on bara! Hoppas kunna få rätsida på allt snart. Tills dess.. Jobbar jag tills jag dör.



Har ägnat kvällen åt att mysa med Martin och ätit en massa kyckling och ris. Måste bli bättre på återhämtningen alltså, både sömn och mat.

Imorgon stundar stängningspass på Max och det är bara att tagga till! Let's do this!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback