the spell

Två jättefina hongerbiler bortskänkes med omedelbar verkan. De är underhållande att titta på men gnager på gallret så in i helvete. Så ni vet. Ibland kastar jag strumpor på buren för att få de att sluta gnaga men för det mesta resulterar det inte i så mycket annat än ett strumpkaos på golvet. 


Igår gjorde jag min första dag på Bodypower! For upp ur sängen tidigt som attan för att hinna med ett gympass och kunna packa ihop klockan nio.. Rygg stod på schemat och jag var helt inställd på att jag skulle träna ben men jag fick försöka tagga om i den mån som gick.. Åkte sedan till Nordby, taggad och förväntansfull!

Vet inte riktigt var jag ska börja när jag pratar om fördelarna med det här jobbet. En timmes rast (och absolut ingen ifrågasätter varför du delar upp den och äter var tredje timme), man lyssnar på musik, får gå runt och städa och snygga till men absolut jättefrämst av allt så sliter man inte med hjärtat i halsgropen så svetten rinner. När mitt pass som ändå var 10-20 var över var jag liksom inte slutkörd med klibbig hud och händer som luktar lök. Jag får ha på mig egna skor (och byxor!) och smycken. Folk som jobbat där ett tag tycker säkert att jag är helt knäpp i huvudet som uppskattar det här jobbet så, men det är så annorlunda allt jag är van vid. Det jag saknar är mycket arbetskamrater och den härliga stämningen det medför.

Jag är väldigt nöjd över min insats, var väldigt självgående och verkligen försökte sysselsätta mig hela tiden. Tror jag gjorde ett gott intryck. Jag trodde jag skulle bli väldigt mycket stillastående men när dagen tog slut såg min Jawbone update ut så här..


20.000 steg. Det är ju heeeelt vansinnigt att jag har svårt att tro att det stämmer. Får jämföra med nästa gång som förhoppningsvis blir på fredag. Jag får välja bort Max dag efter dag här alltså, på tisdag ska vi egentligen ha p-möte men jag tackade ja till jobb på Bodypower istället.. Jag hade stora samvetskval för det (tror jag har lite separationsångest helt ärligt) men Martin gjorde det enkelt och frågade vilket håll jag ville jobba mig åt. Han har varit så otroligt stöttande och bara.. Helt perfekt, det senaste. Varit lyhörd och tålmodig.

Idag gick jag rutin på Max och det hände inte mycket.. Brandlarmet fick för andra dagen i rad. Efter jobbet åkte jag hem och kände egentligen för att sova men det blir alltid helt bananas.. Jag la mig bara i sängen och grejade med mobilen en stund innan jag insåg att det var dags att börja städa lite för att sedan åka in till gymmet för egenträning samt bodypump. Åt lite fiskgratäng. Som jag inte hittade någon fisk i. Bummer.

Idag var det basdagen och det innebär frivändningar, marklyft, frontböj, knäböj, bänkpress, chins och mage. Det kan bli ett väldigt tungt pass om man är i form.. Jag satsade lite extra på marklyften och provade att köra med bälte för första gången någonsin. Vet inte riktigt vad jag tycker.. Är ju bra att köra utan. Borde egentligen prova köra utan remmar med för min greppstyrka är katastrof.. Fast jag älskar mina remmar ju. Fick i alla fall ut en repetition på hundra kilo. Helt okej.


Körde sedan bodypump och stannade kvar en stund för att ta en titt på bodycombaten.. Imorgon är det audition på gymmet, ifall man vill bli instruktör i någon klass måste man först bli godkänd där. Jag har taggat det jättelänge men nu när det närmat sig verkligen heeeelt förträngt det.. Så jag är inte förberedd alls och vet inte om nu egentligen är rätt tillfälle men jag ska se hur jag känner imorgon. Har ungefär en timme på mig att lära mig en låt så det bör inte vara några större problem men som sagt.. Skulle jag känna för att strunta i det kan jag ju tröst mig med att jag har ganska så duktigt mycket annat just nu.

Pratade med mamma i telefon hur länge som helst för det har hänt mycket sedan sist.. Men jag kan väl konstatera att det blåser ganska mycket medvind bortsett från lite familjeangelägenheter så som att farmor blir allt sämre.. Men man kan inte göra så mycket mer än att ta vara på den tid man får. Trots att det gör ont att tänka så. Min älskade lilla farmor. 

Nu sk jag försöka sova. Antagligen väntar en fullspäckad dag imorgon med.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback