thought control

Igår när jag kom hem från jobbet kraschade jag i sängen full av självömkan för smärtan som strålade ner i bröstet.. 1177 trodde en antibiotikatablett fastnat på vägen ner och lämnat ett sår i slemhinnan. Kan mycket väl vara så. De tyckte jag skulle kolla upp det omedelbart eftersom det påverkade min andning men trots att Martin sa åt mig att åka och att han kunde täcka upp för mig för jobbet så hade jag inte samvete att göra det.. Men det är bättre idag. När jag kom hem i alla fall frågade han vad jag ville leka ikväll och då svarade jag godis. Jag vill leka godis. "Vill du åka till Statoil och köpa glass?" frågade han och jag skrattade och sa att du känner mig alltför väl. Så vi gjorde det.


Is it....? It is! A whole peanut butter cup! 

Imorse tvingade jag mig själv upp halv åtta eftersom jag skulle in till sjukhuset. När jag precis gjort iordning min frukost ringde sjukhuset och sa att Maria var sjuk idag. Ååååååh neeeej, attans.... Då får jag väl sova några timmar till. Jaja.


Somnade om bredvid Martin när jag ätit upp min frukost. När vi gått upp och kickat igång dagen åkte vi till Uddevalla för att besöka mitt favoritcafé Lejas, och äntligen få smaka på deras semla-wraps!


Och deras underbara paninis...


Och slutligen semla-wrapen! Helt klart värt besöket. Dock hade jag megaont i magen under tiden och det berövade mig lite njutning men vad gör man..


Ganska nöjd ändå.

Så nu har vi kommit hem och jag har legat och degat i sängen en stund men nu är det dags att dra på sig träningskläderna och åka till gymmet för en timmes bodypump. Ingen egenträning idag eftersom jag haft sååå ont i magen..

Och vet ni? De ringde från Bodypower idag och imorgon ska jag dit och provjobba! Mycket förväntansfull tjej!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback