kills you

Torsdag morgon och det var helt kolsvart inne i butiken förutom över kassan och i kylarna. Av någon anledning hade vi ingen ström till lamporna i typ fyra timmar! Mysigt och så men verkligen inte fördelaktigt för försäljningen, haha. Trött i huvudet blev man av att stå där och stirra..



Hemma var det också mysstämning deluxe och min Lil Bub väntade på mig.. Det är bara ett gosedjur men likförbannat så blir jag så glad av att se den, haha.



Fredag innebar ledighet men dagen var ändå fullspäckad av nödvändiga och själavårdande aktiviteter. Jag började dagen på sjukhuset där jag tog blodprover och läkaren undersökte mig för att kunna klura ut vad min trötthet beror på. Hon sa att hon trodde det var min kropp som sa tack för vilan och därför var så seg men hon ville kolla lite värden för säkerhets skull. Hon tänkte även på att det kanske kunde vara glutenallergi eller laktosintolerans. Vi satt i alla fall ner i lugn och ro och hon lyssnade på mig ordentligt och jag kände mig trygg med henne. Ofta tycker jag att läkare bara försöker få iväg en snarast möjligt men hon tog sig tid och det uppskattar jag. Jag får svar till veckan.

Efter sjukhuset hade jag en timme till övers innan det var dags att träffa kiropraktorn så jag åkte till gymmet och körde ett combatpass, finslipade på tekniken och friskade upp minnet vad gäller koreografi. Sedan var det dags för ett besök hos kiropraktorn och trots att Björn är pappaledig var han där! Kul att se honom igen! Det är kul att känna att det går framåt med behandlingen också, Elisabeth är väldigt duktig.

Jag åkte sedan till Statoil för att tanka, dammsuga ur och tvätta bilen. Sedan åkte jag och hämtade Martin för en snabb lunch på nya Backlunds!



Och det var så himla skönt väder, helt fantastiskt! Det har bara regnat när jag varit ledig annars men inte då minsann.

När vi var klara åkte jag till Blomsterlandet och köpte mig ett par trädgårdshandskar och sedan bar det av hemåt för liten trädgårdspill! Inte så att jag tycker det är så himla roligt egentligen men jag gillar när det ser snyggt ut. Jag grävde ju upp hela rabatten förra sommaren eftersom den växt igen till en gräsmatta så nu tänker jag försöka hålla den i form. Det finns sååå mycket potential runt vårt hus och jag hoppas verkligen vi kan snygga till det denna sommaren! Vi behöver ju inte plantera en massa nya växter och så men i alla fall rensa bort det axelhöga ogräset i alla rabatter. Och klippa gräsmattan!



Hittade en liten nyckelpiga där jag satt och grävde loss. Hade även sällskap av en ivrigt surrande humla hela tiden!



Och i bakgrunden hängde våra nytvättade sängkläder på tork. Doftade så gott när jag tog in dem sedan!



Två timmar to det, att rensa rabatten framför huset samt rycka upp ogräset mitt i gången upp till huset. Ganska solbränd och lite knottbiten men nöjd som få. Tog en dusch, satte upp fågelmat och kollade på fåglarna samtidigt som jag smäckte i mig lite mellanmål slash uppladdning för gymmet.. Åkte in till stan för att bränna av ett ryggpass med Martin, vi storhandlade på vägen hem och till middag lagade han ryggbiff samt potatisgratäng under tiden som jag storstädade huset, tömde gerbilernas bur på spån samt tog hand om tre maskiner tvätt. Vi spelade Lego-spelet till midnatt innan det var dags att sova och ladda upp inför lördagens bravader..

Kvartalsutbildning i både bodypump och bodycombat stod på schemat så Sanja och jag bilade till Göteborg på förmiddagen. Först ut var combaten och jäääklars vilken grym release, och ännu mer jäklars som jag svettades! Försökte få det på bild men kontrasterna var inte tillräckliga.. Alltså jag svettas ju verkligen aldrig men nu var halva tröjan helt superduperblöt.



Efter pumpen och combaten var avklarat tog vi oss hem i lugn och ro, stannade till på IKEA för att äta och så tog vi väl ett snabbt varv också..



Punschrulle och kaffeeeee!

Den här tjejen var helt död när hon kom hem kan jag avslöja.. Fy bubblan vilken lång dag det var.

Sedan kom söndag och jag lyckades gå upp ganska tidigt. Jag skulle väl våga påstå att jag återfått energin på dagarna men jag har fortfarande svårt att vakna på morgonen. Men när jag väl tagit mig upp så piggnar jag liksom till så jag antar att jag är på väg åt rätt håll!

Jag gick upp och grejade lite innan jag gick in till Bowies för att gosa en stund innan det var dags att åka till jobbet och köra ett extra mellanpass som jag tagit på mig..

Men alltså, hur löjligt snygg får man vara när man ligger och sover?!



Fast här vaknade han visst..



Men somnade om när jag krupit ner i sängen också. Jag försöker att låta mobilen ligga orörd när vi umgås för jag vill verkligen känna att jag är närvarande. Men samtidigt gillar jag ju att ta kort och sedan lägga filter på så lite pill på mobilen blir det ju emellanåt, för jag ser det som ett intresse.. Att dokumentera och så. Så jag gjorde lite sånt under tiden han sov, det var väldigt mysigt. 



Dagen på Östra gick otroligt fort och de sista 90 minuterna ungefär gjorde jag ett redigt ryck i Freddy-avdelningen. Det är roligt men tar ju sååå mycket tid. Särskilt när folk ska peta på varenda byxa de ser, haha.



Köpte ett linne när jag slutat så jag passade på att ta kort på det jag lyckats snygga till. Nöjd tjej.



Ett nytt Freddy-linne! Tyckte det var ganska snyggt men sedan såg jag den lilla fickan.. då blev jag såld. Haha.



Åkte sedan hem och hämtade Martin efter att jag slutat klockan sex, och vi bytte bil så han körde och jag pressade massa mat på väg in tll gymmet. Dags för bodycombat!



Hade på mig mina nyaste shorts, från Better Bodies' herravdelning.. Men ack så snygga. Hade två deltagare på mitt pass men det var ändå så roligt, kul att Martin är med och en annan deltagare är där nästan varje vecka för hon tycker det är kul och det glädjer mig!



Hemma sedan stekte jag hamburgare och vi kollade på Solsidan (bad Martin väldigt snällt att han skulle försöka ge det en chans trots att det är svensk humor) och hann spela lite Lego innan det var lights out.



Tog sovmorgon imorse, såg den här katten utanför vårt fönster och jag har påbörjat ett litet projekt att försöka ta reda på om den har någon ägare. Jag har sett den ströva omkring hos oss många gånger och den äter ur våra sopor så det är inte omöjligt. Har pratat lite med en av våra grannar som har en läsare för chip som jag ska få låna ifall den dyker upp igen.

I det stora hela känns livet ganska bra. Ganska, just nu. Idag fick jag kontakt med min lillebror Isak som jag inte sett på fem år.. De som står mig nära kan den där historien om hur han väldigt hastigt "försvann" och hur lite (läs obefintlig) kontakt vi har med honom idag. Det gör mig ont men fem år senare vägrar jag ändå ge upp hoppet om att rättvisan kommer ta ut sin rätt så småningom och de som felat kommer känna det. Någon dag ska vi bygga upp en relation igen. Men saknaden är stor även om den inte är så påtaglig så ofta. Även om jag bara lyckades utbyta några få ord med honom idag så slet det verkligen ut hjärtat på mig men i styrka växer man som mamma säger. Ja, jag vet att allt verkar luddigt och flummigt men jag håller den här sjuka historien och hårda ord utanför bloggen i det här fallet och riktar min ilska åt något annat håll istället. Mamma, Kristoffer (storebror), William (lillebror nummer tre) och jag kommer aldrig ge upp tanken på att få hämta hem Isak och få honom att förstå vilka lögner han matats med. Nu har jag sagt alldeles för mycket men det är skönt att inte hymla med.. Det är inte det att jag rädd att såra någon, för vissa människor önskar jag faktiskt mycket mer än att såra med något så futilt som elaka ord, men man vet aldrig vilka skrivna ord som kan vändas mot mig i framtiden. Det ger mig inget att hänga ut någon.



Man får för sitt liv inte se sig som ett offer och tycka synd om sig själv. Att vara lycklig handlar om att vara självständig. Allting handlar om att man kan ta sig vart man vill bara man förlitar sig på sin egen förmåga och inser att ingen annan kan beröva dig lycka om du inte tillåter dem. Att vara olycklig är ett val. Och visst är det tungt ibland, men det är bara du som kan förändra din situation. Visst självklart får man vara ledsen men man måste inse att alla sorger tar sin tid och har också ett slut. Visst sörjer jag avsaknaden av lillebror Isak men det förstör inte mitt liv. Att vara herre över sin egen lycka innebär inte bara ett stort, skrämmande ansvar utan även en otroligt mycket större frihet. Ta hand om er, och varandra.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback